Beauty news / Sensai cosmetics

19:36:00

Inspirat de căutarea frumuseții infinite, SENSAI combină tehnologia avansată de îngrijire a pielii cu puterea supremă a ingredientului său prețios, Koishimaru Silk. Această fuziune extraordinară a științei și naturii funcționează în armonie cu corpul, creând o piele de mătase impecabilă care îmbunătățește frumusețea unică a fiecărei femei..  Iar gama de makeup este inspirata din combinatiile de culori a traditionalului kimono japonez. 

Brandul japonez SENSAI a stabilit demult noile standarte ale frumusetii cu o gama larga de produse pentru ingrijire si makeup, inclusiv toate produsele de machiaj contin ingrediente exclusive bazate pe matase japoneza pura. SENSAI reprezinta eleganta, exclusivitate, farmecul, calm si esenta frumusetii. Texturile extraordinare, tehnologii avansate, inovatia la nivel profund - rezultat imediat si increderea pentru fiecare femeie. Da, este un brand exclusivist, absolut fabulos, pentru femeile care se respecta. Toate produsele SENSAI le gasiti exclusiv in parfumeriile Douglas Romania sau online pe site-ul Douglas. 



Iar pentru primavara Sensai a lansat noua gama de makeup pentru buze, pe care o puteti testa in Douglas, inclusiv la evenimente dedicate machiajului si testarii produselor in parfumeriile Douglas .
Meritam tot ce e mai bun, meritam SENSAI !


Sensai Lip pencil – 175 lei
Sensai Total Lip Gloss – 218 lei (luciu de buze si tratament anti-imbatranire)
Sensai The Lipstick – 250 lei (ruj cu effect anti-imbatranire)

You Might Also Like

1 comentarii