The Body Shop / Beauty News

18:00:00

Imi place The Body Shop pentru mai multe motive.  Primul motiv - pentru ca in magazinele The Body Shop totul este frumos si  delicios. Da, un motiv cam neispirat, dar sincer, cum poti sa rezisti acestor frumuseti si arome?.. Urmatorul motiv este ca acest brand e absolut friendly cu planeta noastra, cruelty free, este responsabil, etic si transparent. The Body Shop este implicat in angajamente umanitare precum  Enrich Not Exploit prin intermediul programului Community Trade.
Nu o sa descriu acum ce presupune asta, dar la simpla cautare veti gasi toate informatiile si cred ca o sa respectati si mai mult acest brand........
Fiecare colectie sau editie limitata de produse ma surprinde pur si simplu! Cata creativitate si inspiratie, dar si munca in spatele produselor! In februarie, asta inseamna inca foooarte putin, in magazine va aparea noua colectie in editie limitata - Cactus Blossom. Gama va contine cinci produse, printre care vestitul body butter, body yogurt, exfoliant pentru corp [ care arata ca un jeleu de iti vine sa-l mananci, nu mai zic de aroma..], gel de dus si sapun lichid. SPA la tine acasa - purificare, hidratare, rasfat cu ingrediente vegane, naturale, prietenoase cu pielea, iar aroma proaspata de flori de cactus iti va trezi simturile si energia!



Daca tot am vorbit despre  purificare, iata va prezint un produs nou pentru curatarea tenului - Purifying clay wash / himalayan charcoal.
Este un gel pentru curatarea, spalarea fetei cu carbune de bambus din Himalaya, in plus contine ulei de ceai verde din Kenya, argila si glicerina. Este un produs extrem de eficient, dar si bland. Tenul curat  si frumos se mentine doar daca il curatam foarte bine. Chiar daca nu va machiati, nu uitati, curatarea tenului este sfanta!
Dupa curatare tenul are nevoie de hidratare, nu e asa? Ce ziceti de noua hidratanta din gama Drops of Youth - masca tip servetel infuzata cu Youth Concentrate / celule stem din plante, puterea absoluta a naturii. Masca este biodegradabila si ca toate produsele The Body Shop cruelty free. Hidratarea tenului este un pas foarte important, chiar daca aveti tenul extrem de gras!

Din gama Drops of Youth vrea sa va mai arat o crema pentru ochi, din care mi-a ramas foarte, foarte putin si pot sa sa va spun ca am folosit-o cu placere atat dimineata, cat si seara, mi-a placut foarte mult.

Gama Drops of Youth este foarte larga, AICI gasiti toate produsele, pe care le puteti comanda si pe site. Nu exista tinerete vesnica, exista grija, iubirea si respect.

You Might Also Like

1 comentarii