Noile colecții KRYOLAN și KEVIN.MURPHY/ Exclusiv Top Line

20:19:00

Top Line a lansat noile colecții ale brandurilor de top, Kryolan și KEVIN.MURPHY, produse profesionale pentru makeup si ingrijirea parului.
KRYOLAN & PERCEPTION 
În lumea modernă, există o trecere fină între realitate, simulare și iluzie. Percepția devine astfel subiectivă și este ghidată de bagajul de experiențe al fiecăruia, de simțuri, de starea pe care o avem în momentul respectiv. Majoritatea percepțiilor pe care le formăm este afectată de trecut, de experiențe sau învățături timpurii, imprimate adânc în mintea noastra. Percepția devine astfel relativă. Cât de des ne uităm oare la un lucru, de două sau mai multe ori și vedem de fiecare ca fiind diferit? 
Pornind de la acest concept, explorând lumina, culoarea și tehnica de înfrumusețare, colecția Perception 2019 by KRYOLAN explorează posibilitățile infinite pe care le oferă percepțiile fiecăruia dintre noi.  






NEW 2019 CAMPAIGN: FUTURE.LOVE BY KEVIN MURPHY

Individualismul este curentul momentului în lumea modei. Nu mai există anotimpuri, doar temperatură și alegere.  Abordarea KEVIN.MURPHY este de a crea texturi îndrăznețe și să pună în valoare lungimi în funcție de personalitatea fiecăruia. Colectia FUTURE.LOVE explorează noi dimensiuni ale personalizării și individualității, încurajând-ne să ne îmbrățișăm și să ne iubim aspectul.  
Echipa KEVIN.MURPHY crede că viitorul înseamnă iubire și ne încurajează să fim îndrăzneți și să acceptăm frumusețea naturală. 


Temele FUTURE.LOVE întruchipează deschiderea, iubirea de sine și acceptarea, prin textura îndrăzneață și lungimea variată a părului. 
Kevin.Murphy Hairstyle
RECOMANDĂRI PRODUSE KEVIN.MURPHY
Pentru sărbătorile de iarnă, KEVIN.MURPHY propune XMAS KIT KEVIN.MURPHY, pentru un styling impecabil. 

HYDRATE AND REPAIR  
Conține:
1 x HYDRATE-ME.WASH 250ml, 
1 x HYDRATE-ME.RINSE 250ml, 
1 x LEAVE-IN.REPAIR 200ml 
Preț: 238 lei

ANGEL BODY  
Conține:
1 x ANGEL.WASH 250ml, 
1 x ANGEL.RINSE 250ml, 
1 x BODY.MASS 100ml 
Preț: 238 lei
 TEXTURED BLONDE
Conține:
1 x BLONDE.ANGEL.WASH 250ml, 
1 x BLONDE.ANGEL 250ml,
1 x POWDER.PUFF 14g
Preț: 257 lei

REPAIRED AGAIN
Conține
1 x REPAIR-ME.WASH 250ml, 
1 x REPAIR-ME.RINSE 250ml, 
1 x YOUNG.AGAIN 100ml
Preț: 257 lei
 SOLUȚIA PENTRU REÎNPROSPĂTAREA CULORII
Colecția COLORING.ANGELS reînprospătează culoarea părului. 
Sunt patru noi tratamente de potențare a culorii ce adaugă strălucire de lip gloss tonurilor existente, neutralizează culorile nedorite și îmbunătățesc flexibilitatea și longevitatea culorii. Produsele conțin extracte din frunze de măslin, de ceai verde și ulei din semințe de struguri. 
Alături de BLONDE.ANGEL, tratamentul deja existent, noile colecții - AUTUMN, COOL, CRYSTAL și SUGARED - adaugă tonuri subtile de culoare și strălucire incredibilă părului.
AUTUMN.ANGEL adaugă o nuanță soft de caisă rose, pentru blondele naturale sau care au nuanțe rose gold. 
COOL.ANGEL potențează nuanțele reci, cenusii și îndepărtează nuanțelele portocalii din păr. 
SUGARED.ANGEL poate fi folosit pentru un bej crem, vanilat și pentru a îndepărta tonurile calde și generează tonuri luminoase de caramel.
CRYSTAL.ANGEL oferă  un boost culorii existente.

Toate produsele KRYOLAN și KEVIN.MURPHY sunt disponibile în magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line. 

You Might Also Like

1 comentarii