Artizan Urban, 
o alternativă creativă pentru cadourile de business

08:45:00

Am primit o surpriza absolut minunata, nu stiam de la cine, dar am aflat ... de la Diana - posesoarea mâinilor magice care au dat viață LaCercei – construiește, sub umbrela Artizan Urban, personaje și peisaje elaborate, simboluri și alegorii la cerere, pentru cei care doresc să ofere cadouri deosebite, încărcate de emoție. MULTUMESC FRUMOS, DIANA!



Îmbinând iscusit piese electronice sau ale ceasurilor cărora le-a trecut timpul, motorașe și diverse alte angrenaje, dar și bucăți reciclate de lemn sau de plastic, din atelierul Artizan Urban au ieșit, până acum, tablouri inedite cu unicorni și stomatologi, simboluri din celebrul serial Game of Thrones și sigle ale unor mărci de renume, precum Apple sau BMW. 




Până acum, în portofoliul Artizan Urban s-au mai adunat o serie de tablouri cu autoturisme și motociclete, precum şi bijuterii și accesorii pentru bărbați: butoni și papioane. Produsele se realizează doar la comandă, în funcţie de specificaţiile clientului, acestea fiind unicat. Portofoliul poate fi consultat la adresa www.artizanurban.ro, iar comenzile pot fi trimise prin secţiune Contact a website-ului.








LaCercei a luat naştere în anul 2012, fiind printre primii producători de accesorii steampunk din România, însă numele său provine de la primele bijuterii meşterite, cerceii din lemn. Între timp, gama de produse s-a diversificat, astfel încât, pentru a păstra legătura acestora cu numele website-ului, Diana trimite o pereche de cercei cadou la fiecare comandă. 
Toate sortimentele de produse pot fi vizualizate la adresa www.lacercei.ro.

You Might Also Like

1 comentarii