Tips & Tricks / Cum prelungim durata si rezistenta fondului de ten

08:22:00

Daca ati vizionat cu atentie clipul pe care l-am postat pe FB, va felicit, ati invatat secretele maestrului Alex Abagiu, makeup artist Lancome Romania. Daca nu, va invit sa-l urmariti, iar eu vreau sa recapitulez trucurile artistului, sa va arat etapele in aplicarea machiajului si noile produse Lancome.
Prima si cea mai importanta chestie inainte de aplicarea machiajului este curatarea tenului.  Trebuie sa curatam inca o data bine tenul . A doua etapa - hidratarea. Hidrateaza foarte bine tenul, orice tip de ten are nevoie de hidratare intensa!
Advanced Genifique Serum este ideal pentru hidratare, ajuta pielea sa fie mai neteda, mai elastica, ferma si mai stralucitoare, contine tehnologia unica ce activeaza la nivelul celular toate semnele tineretii. Tips & Tricks : poti amesteca cateva picaturi din acest serum cu fondul de ten pentru un aspect mai natural si fresh.



Dupa ce am hidratat bine tenul, e timpul pentru primer. Daca iti doresti cu adevarat ca fondul de ten sa reziste toata ziua, trebuie sa aplici primer!

Aplica in zona T noul Blur & Go primer stick, va ajuta sa blureze porii si sa netezeasca relieful pielii. Tips & Tricks: poti aplica acest stick pe pleoape inainaintea machiajului ochilor, prelungeste rezistenta fardurilor. Apoi, pe toata suprafata tenului aplica primier - Prep & Hydrate sau Prep & Matte, in functie de tipul de ten.  Dupa ce primerul s-a asezat bine pe ten, Alex Abagiu recomanda sa setezi totul cu Fix it Forget it Spray, un spray fixator pentru machiaj, care v-a fi folosit si la sfarsit, dupa ce machiajul este gata.
Si am ajuns la fondul de ten.. Lancome Teint Idole Ultra Wear  - formula imbogatita cu noi pigmenti cromatici pentru un aspect natural. Cu o acoperire medie spre mare, acest fond de ten asigura aspect impecabil pe durata intregii zile. Doar sa respecti toate etapele si atunci cu siguranta te vei bucura de el.
Pentru aspect natural, cel mai bine sa aplici fondul de ten cu buretelul umezit, asa cum face si maestru Abagiu.  Fondul de ten trebuie fixat! Am auzit la multe persoane ca nu folosesc pudra,primer, etc, si apoi sa plang ca nu rezista machiajul. Nu faceti aceasta greseala, o pudra pulbere buna nu se vede pe fata, doar fixeaza fondul de ten.
Loose Setting Powder in nuanta translucent este perfecta - foarte fina si matasoasa, aplicati-o cu o pensula mare in miscari usoare de tapotare, fara exces.
Dupa ce ai terminat machiajul, foloseste inca o data Fix it Forget it Setting spray,  de la o distanta de 20 cm si fii sigura ca machiajul tau va rezista toata ziua!
           Produsele le puteti testa, cumpara sau comanda in parfumeriile DOUGLAS ROMANIA

Dar stai putin..  Mai propun un accent pe ochi si o tusa de parfum, ce zici? Ai incercat noua mascara Monsieur Big?  Volum la superlativ in doua miscari, all i need! Este amazing! Ca de altfel toate mascare Lancome, eu acum folosesc doua, vechea mea iubire Hypnose Drama si Mr Big, noua dragoste.
Iar parfumul nu poate fi decat La Vie Est Belle, orice varianta.. dar acum toamna merge ceva mai intens - La Vie Est Belle L'Eclat, creatia lui Dominique Ropinion si Anne Flipo  din 2017- o aroma oriental-florala superba, ca sa ne faca viata mai frumoasa.

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Oh, Lancome ! Raman mereu indragostita de acest brand. Multumim pentru sfaturi <3 M-ai facut mega curioasa de noul mascara Mr. Big. Cu siguranta o sa imi placa, avem aceleasi preferate.

    RăspundețiȘtergere