Institut Esthederm / Ritual complet de ingrijire

17:16:00

Despre Institut Esthederm stiu din iarna, cand am facut cunostinta pentru prima data cu acest brand francez. Tot de atunci am folosit Apa Celulara - vedeta si ADN-ul brandului.   Am si o poza pe Instagram, fix din 28 februarie....
Institut Esthederm este un brand premium, sub egida Bioderma. A fost creat de Jean Noel Thorel, farmacist si biolog din Franta.

Asa cum va spuneam, ADN-ul brandului este Apa Celulara, un brevet exclusiv si care imita apa din interiorul celulelor pielii. O gasiti in format spray, ofera hidratare, rezistenta la agresiuni ale mediului si fixeaza perfect machiajul. Se aplica oricand si oriunde, e o sursa ideala de energie, hidratare si protectie.




Ritualul de ingrijire Institut Esthederm consta in patru pasi simpli, dar rigurosi.  Toate produsele sunt create pentru a ne mentine pielea cat mai tanara pentru mai mult timp.
Ingrijirea Osmoclean, Ingrijirea Cellular Water, Managmentul imbatranirii, Protectia solara.
Ca orice etapa de ingrijire si aici incepem cu demachierea, curatarea tenului in profunzime si exfolierea. In gama veti gasi lapte demachiant, lotiune tonica, gel de curatare, lotiune micelara, crema de curatare in profunzime a porilor si masca.


Dupa ce tenul a fost pregatit si este curat,putem sa trecem la urmatoarea etapa.  In gama Eau Cellulaire veti gasi mai multe produse - crema energizanta, gel hidratant, serum extraordinar anti-rid si bineinteles, apa celulara!

In managmentul imbatranirii avem artileria grea Lift&Repair - produse dedicate semnelor de imbatranire cu o tripla actiune. Fermitate, luminozitate, lifting. Nu uitati sa aplicati toate produsele prin masaj, invatati tehnici de limfodrenaj,pentru o mai buna si mai eficienta actiune.

Cat despre protectia solara.. stim cu totii ca soarele imbatraneste pielea, stim foarte bine cum arata pielea batuta de soare si vant. Din pacate uitam sa ne protejam, mai ales in alte perioade ale anului, decat vara. Mare greseala! Non Stop SPF ! Institut Esthederm are in portofoliu cateva produse solare,printre care Spray antioxidant si Crema cu ecran mineral.

O piele frumoasa se mentine cu efort, de fapt nu e un efort, este o iubire  si grija de sine .  Institut Esthederm are o gama foarte variata pentru toate nevoile tenului, e mult mai mare decat v-am prezentat eu aici. Acum cunoasteti detalii despre acest brand, toate produsele se gasesc in farmacii. Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si frumoase!

You Might Also Like

2 comentarii