HEY HONEY / Noutati Douglas

17:53:00

Ma bucur mult cand apar la noi tot mai multe branduri, iar Douglas Romania in ultimul timp a adus in tara multe noutati.

De data asta este vorba despre HEY HONEY - brandul de ingrijire din SUA, inspirat din natura si anume miere si propolis, cele mai active ingrediente antiseptice si antibacteriene.  Brandul promite efecte indelungate cu efort minim.



Eu am primit cateva produse spre testare, le-am incercat pe toate deja si vreau sa exprim un sincer WOW !
Gama de produse este foarte larga si cuprinde o multime de produse de ingrijire,pe care le puteti vedea si comanda AICI
Asa cum va spuneam, m-a impresionat,iar eu folosesc si testez sute de produse.  Preferatul meu este Honey Silk facial serum Good Morning - un serum cu o textura gel, dar in acelasi timp cremoasa,pe care nu am mai intalnit-o la alte produse. Lasa pielea atat de catifelata! Si in plus, este si un primier foarte bun, chiar am observat ca fondul de ten se aseaza mult,mult mai bine. Este wow!

Gama are si un produs de makeup - Trick and Treat Active propolis cream concealer - un concealer tratament care functioneaza impotriva ridurilor fine si a semnelor de imbatranire. Este cremos, usor se aplica,arata minunat si nu se strange deloc. Are propolis ca ingredient activ, dar mai contine vitamina E si aminoacizi, care au un efect puternic anti-imbatranire si ingrijire.

Am mai incercat masca Show your Glow Coloidal Gold& Honey - masca care contine aur coloidal si miere,pentru efect puternic anti-age. Masca este aurie, nu usuca tenul, iar dupa indepartare lasa tenul foarte luminos. Promite sa redea elasticitate si tonifiere, efectele trebuie urmarite pe parcurs.
Am  mai incercat  crema pentru picioare, daca aveti calcaie uscate, cu tendinte de piele crapata,v-o recomand cu drag

Daca nu aveti prin preajma parfumeriile Douglas,puteti comanda online! Neaparat sa incercati, este de vis aceasta gama!

You Might Also Like

2 comentarii