Beauty News / The Body Shop

19:01:00

The Body Shop a lansat cateva noutati de sezon, printre care gama pentru ingrijirea corpului Vanilla Pumpkin - unt de corp, gel de dus si crema de maini.
Aceasta gama este o editie limitata, asa ca grabiti-va, va disparea foarte repede. Contine extract de vanilie de Madagascar si  are p aroma delicioasa de seminte coapte de dovleac, boabe de tonka, sirop de artar cu vanilie...mmm, absolut delicios. Imi place mult formula oricarui body butter The Body Shop, unturile sunt foarte hranitoare si hidratante. Iar aromele sunt yumii!!!
S-a lansat si noua gama de rujuri Color Crush, in total veti gasi 16 nuante. Sunt sigura ca veti gasi nuanta preferata.




Eu am primit patru nuante, sincer, deloc pe gustul meu, dar eu va arat nuantele . Imi place formula lor, sunt foarte cremoase si hidratante. Imi pare rau ca nu le voi putea folosi.

               Nu uitati, produsele The Body Shop se gasesc atat in magazinele lor cat si online. 

You Might Also Like

4 comentarii

  1. produse tare preferate de mine, cele de la Body Shop, miros demential!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima nuanta de pe mana si ultima din poza :)e fix atuul meu de toamna. Sa stiica eu m-am uitat la B Shop la rujuri dar nu mi-am dat seama ca arata asa sau nu-l văzusem eu pe ăsta. Nu are cum să nu te prinda! E un aproape nude hidratant. Foarte foarte fain. O sa-l incerc daca or sa aiba mostre, mai ales ca buzele cu putin hialuronic sunt toamna mai mereu uscate daca nu te dai cu balsam :)

    RăspundețiȘtergere
  3. imi plac nuantele rujurilor si iubesc Body Shop!

    RăspundețiȘtergere