Age Firming by Mary Cohr

20:14:00

Recent am fost la o lansare foarte interesanta, este vorba de cel mai nou  tratament a brandului Mary Cohr. Este un brand din Paris, fondatorul este Jean-Daniel Mondin, doctor in farmacologie. Nenumarate studii clinice au condus la crearea produselor unice, cu formule fara organisme modificate genetic si care contribuie la favorizarea regenerarii si repararii pielii la nivel celular.
Am avut onoarea sa particip, multumesc Top Line Romania si Xpert Beauty. In cadrul evenimentului care a avut loc in magazinul Xpert Beauty din Baneasa Feeria a fost prezentat noul tratament Mary Cohr de nimeni alta decat Cynthia Lambert,international educational trainer. Cynthia este o persoana foarte pozitiva si  o adevarata experta in beauty, iar de fiecare data cand vine in Romania este o placere pentru noi.

Soluțiile de înfrumusețare Mary Cohr au la bază produse unicat, dezvoltate în jurul uleiurilor esențiale naturale pure. Filozofia de beauty Mary Cohr constă în înglobarea în soluții de ultimă generație a ingredienților naturali puri cu rol holistic de îmbunătățire a activității celulare și relaxare a simțurilor.



Tratamentul nou lansat cuprinde o combinație unică de mișcări de masaj de lifting, dezvoltate special pentru fiecare zona vizată. Construit în 4 pași, tratamentul AGE FIRMING este inovator atât din perspectiva formulelor, cât și prin tehnica de masaj care stimulează fermitatea celulară. 


Tratamentul debutează printr-un dublu gomaj special, atât enzimatic, cât și mecanic, continuă cu ser cu o concentrație ridicată de acid hialuronic pentru umplerea ridurilor și două măști din bioceluloză create pentru față și decolteu. Ingredienții folosiți în pașii acestui tratament nu doar stimulează producția naturală de fibre elastice (colagen și elastină), ci au un rol protector continuu asupra acestora.

Efectul de lifting și ferimitate obținut în urma tratamentului efectuat în cabinetul cosmetic este continuat și acasă prin folosirea MĂȘTII FERMETÉ LIFTING, lansată concomitent cu noul tratament. Aceasta mască din bioceluloză este infuzată cu ser care creează la suprafața pielii un film tensor cu efect vizibil imediat.



Rezultate imediate: ten vizibil mai ferm!
Rezultate demonstrate: INSTANT și de DURATA: efect de lifting.
Durata: 50’
Pret recomandat: 90 euro

Abia astept sa incerc tratamentul, chiar are rezultate spectaculoase. Asadar, intrebati in saloane partenere Top Line despre acest tratament, iar toate produsele de ingrijire le gasiti in magazine Xpert Beauty si in Top Line.

Tratamentele Mary Cohr reprezintă soluția completă, avansată tehnologic, inspirată din beneficiile ingredientelor naturale pentru:
  • Pierderea fermității
  • Pierderea volumului si relaxarea contururilor faciale
  • Riduri
  • Gât și decolteu ridat
  • Pierderea strălucirii

OFERTA specială de lansare în SALOANE 
Cura de 4 tratamente AGE FIRMING MARY COHR (3 + 1 CADOU) și 1 cură Jeunesse pentru acasă (Essences Vitales pentru piele deshidratată 5 ml, serum Nouvelle Jeunesse 5 ml, crema Nouvelle Jeunesse 15 ml si masca Nouvelle Jeunesse 15 ml), la prețul special 1,255 lei, față de 1,875 lei.


You Might Also Like

3 comentarii

  1. This product sounds good and posh, I will like to try
    https://www.melodyjacob.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. acum aud de acest tratament, foarte interesant suna!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte interesant acest nou tratament, mi-ar placea :)

    RăspundețiȘtergere