Vinopure – Inovatia Caudalie pentru ingrijirea tenului mixt-gras

16:30:00

Cu o formula bazata pe acid salicilic 100% natural, Caudalie lanseaza noua gama Vinopure, pastrandu-si astfel valorile unui brand care respecta in totalitatea promisiunea unor produse dezvoltate cat mai aproape de natura.


Caudalie a creat gama Vinopure destinata tenului mixt cu tendinte de ingrasare,  gama ce estompeaza imperfectiunile, reduce porii dilatati si regleaza excesul de sebum. Produsele se adreseaza unui ten ce prezinta imperfectiuni:  pori dilatati, puncte negre, exces de sebum sau o textura neuniforma.



Atat factorii interni ( genetici), cat si cei externi precum schimbarile de mediu , un regim de viata nesanatos, poluarea, fumatul si nu in cele din urma, o rutina de ingrijire a tenului necorespunzatoare, reprezinta doar o parte dintre motivele care agraveaza problemele tenului cu tendinte de ingrasare.

Solutia ideala pentru aceste probleme ale tenului mixt-gras poarta numele inovatiei Caudalie – gama Vinopure a fost creata pornind de la ingrediente naturale precum polifenolii din seminte de struguri, acid salicilic, uleiuri organice esentiale, apa de trandafiri organica. Fiecare ingredient, ales cu grija  pentru a adresa un aspect specific tenului mixt-gras, contribuie la completarea unui program in 3 pasi pentru ingrijirea pielii. 

CAUDALIE VINOPURE LOTIUNE TONICA  CU ROL PURIFIANT contine uleiuri esentiale, acid salicilic cu rol de exfoliere si apa de struguri pentru un efect calmant. Esentiala in rutina de curatare a tenului mixt, aceasta lotiune tonica purifianta pregateste tenul pentru aplicarea serului si obtinerea unor rezultate optime. Efect imediat de purifiere, porii sunt inchisi, iar imperfectiunile estompate.

CAUDALIE VINOPURE SER ANTIIMPERFECTIUNI reface textura tenului, conferindu-i luminozitate si regleaza excesul de sebum.  Solutia ideala pentru o piele perfecta, serul cu textura lejera estompeaza imperfectiunile si reduce porii dilatati. 

CAUDALIE VINOPURE FLUID MATIFIANT este pasul final in rutina de ingrijire a tenului mixt-gras. Acesta absoarbe excesul de sebum, reduce imperfectiunile si reface textura tenului, avand in acelasi timp si un efect de hidratare al pielii. Rezultatul? Un ten matifiat, cu o textura uniforma, o carte de vizita pentru orice femeie frumoasa.


                                                     Produsele sunt disponibile in Farmaciile Help Net

You Might Also Like

3 comentarii