Arsenal de toamna: tinute seducatoare de la SevenSins.ro

14:27:00

De cele mai multe ori femeile fac o gresala, sa nu zic teribila si asta se refera la lenjeria intima....
Atentia principala o acorda hainelor,pantofilor sau accesoriilor,uitand faptul ca lenjeria intima trebuie sa fie, de asemenea, frumoasa!
Femeile pot petrece ore in sir in alegerea tinutei, dar foarte putine in alegerea lenjeriei. Chiar psihologii au remarcat o characteristica importanta a psihicului feminin - o femeie imbracata intr-o rochie superba,dar in lenjeria proasta, nu se va simti la fel de sigura pe ea. Puteti chiar sa experimentati, purtati o lenjerie frumoasa si deosebita in zilele obisnuite si mergeti la munca.. Veti fi surprinse ce efect are! Veti avea si mersul mai drept, starea de spirit mult mai buna si o atitudine misterioasa. Fiecare femeie trebuie sa aiba obiceiul de a purta numai lenjerie intima frumoasa si seducatoare. La urma urmei si viata este imprevizibila, nimeni nu stie unde te va gasi dorinta pasionala .
Iar in materie de lenjerie cel mai tare este SEVENSINS - atat in magazinul fizic pe strada Orzari nr 3 din Bucuresti, cat si ONLINE


Matase, dantela, catifea. Negru seducator, roz jucaus, auriu misterios. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele propuse in aceasta toamna de SevenSins.ro pentru femeile care nu au uitat de latura lor senzuala. 



Alaturi de tinutele care starnesc imaginatia, SevenSins.ro aduce pentru aceasta toamna piese clasice senzuale, care insa fac orice femeie sa se simta speciala: body-uri ce pot deveni un detaliu subtil sub o camasa cu linie masculina, sutiene ce pun in valoare bustul, corsete dantelate sau modelatoare ori pijamale sexy care alunga monotonia din dormitor. Si, pentru a condimenta cu adevarat o seara in doi, accesoriile speciale sunt gata sa (re)aprinda scanteia: masti dantelate, esarfe de matase, manusi sau chiar catuse cu pene. 


Beauty Night, exclusiv la SevenSins.ro
Incepand din aceasta toamna, SevenSins.ro distribuie in exclusivitate brandul Beauty Night – o linie de lenjerie cu accente seducatoare, care surprind prin latura jucausa si indrazneata. Dantela, satenul si matasea fac ca fiecare piesa sa capete un plus de senzualitate, devenind o arma indispensabila in seductie. 
Piesele de lenjerie intima Beauty Night sunt spectaculoase, un secret al tau pana cand alegi sa il dezvalui. Zambetul, atitudinea si acel je ne sais quoi pe care il emani cand porti aceste piese vor fi insa usor de remarcat de toti cei din jurul tau.
Fie ca alegi seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile si incitante, corsete indraznete sau halate delicate si misterioase, iti ridica tonusul si te fac sa te simti mai atragatoare.
Concepute astfel incat sa avantajeze si sa puna in evidenta silueta, iti aduc plusul de incredere in tine de care ai nevoie pentru a-ti pune in aplicare orice plan si a-ti indeplini obiectivele. Aceste piese de lenjerie intima contureaza sanii si talia si sunt astfel ideale si in timpul zilei, sub o rochie sau un costum cu camasa si fusta office. 



O noua linie de rochii versatile si seducatoare 
Incepand din acest sezon, SevenSins.ro isi extinde colectiile cu o linie de rochii versatile, care pot fi purtate atat la birou, la o intalnire casual sau chiar la o iesire in club. Croielile clasice, versatile dar cu detalii fine, asigura confortul si un look interesant si seducator pentru intreaga zi. Nici din aceasta colectie nu lipsesc texturile pretioase, precum catifeaua sau dantela. 


SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima si costume de baie. SevenSins.ro ofera marimi de la S la 4XL, astfel incat sa se potriveasca oricarei siluete. 


You Might Also Like

2 comentarii