THE BALM Cosmetics / 100% cool!

10:52:00

Incep cu o veste super si anume - in perioada 11 mai - 3 iunie Douglas Romania anunta reduceri la toate cosmetice The Balm! Atat in magazine, cat si online.  Si daca nu stiati, acum toata gama produselor The Balm este disponibila in magazine,dar si online, deci, gasiti toate produsele!!!
Eu sunt fan acestui brand, chiar am avut ocazia sa ma machieze nimeni alta, decat Marissa Shipmann - fondatoarea The Balm!
Cu o filozofie "frumusetea in cinci minute", produsele mega fabuloase au devenit cartea de vizita, oferind solutii rapide si minunate  pentru o gama larga de dorinte si nevoile femeilor. Este un brand cruelty-free si niciun produs nu contine parabeni. Iar ambalajele lor si denumirile nu mai au nevoie de nicio prezentare!
            Va prezint cateva produse pe care le ador si care sunt cu adevarat vedetele brandului .
BAHAMA MAMA - un bronzer ce il cunoaste orice femeie, probabil. Perfect pentru orice anotimp, mai ales pentru vara. Are nuanta perfecta de bronzer,potrivita atat tenului inchis cat si deschis. Textura lui e mata, fara niciun luciu. Da, e minunat, try it!
HOT MAMA - un produs all in one, un blush in primul rand, asa cum il folosesc de un an si acum [abia acum!?] am citit pe ambalaj ca e si pentru ochi si buze [ maine incerc].  Tot ce vreau sa va spun ca e superb, nuanta de piersica cu tenta roz si highlighter este wow! Nu il aveti inca? Nu cred!
Dar ce ziceti de MARY-LOU MANIZER ?Un highlighter iconic, foarte popular in toata lumea. Stiu ca contine minerale speciale, de aceia efectul iluminator este deosebit, dar in acelasi timp subtil. Ofera pielii un aspect sanatos si radiant intr-o singura miscare. Este amazing!
Machiajul meu zilnic include eyeliner obligatoriu, este semnatura mea si imi place. Imi place, ma pricep sa trasez eyelinerul frumos si simetric,iar de-a lungul timpului am testat sute de eyelinere [ ca si fonduri de ten...]
SCHWING LIQUID EYELINER


Un eyeliner de un negru intens si foarte rezistent.Finishul este mat si arata superb pe ochi.  Daca sunteti in cautarea unui eyeliner perfect, va recomand sa-l incercati.
Si nu uitati, profitati de reduceri pana pe 3 iunie la toata gama THE BALM Cosmetics in magazinele Douglas si online.

                                                   Ce produse The Balm ati incercat?

You Might Also Like

5 comentarii