Rene Furterer / Hair Spa Concept

19:34:00

Inainte de a pleca in vacanta am fost la evenimentul de lansare produselor  pentru ingrijirea parului Rene Furterer  in Romania.  Produsele eu le-am mai folosit in trecut, mi le luam din Paris. Si ce bine ca au ajuns si la noi!
Si imediat ce m-am intors din vacanta am folosit produsele intr-un ritual intreg,un ritual senzorial,placut si care mi-a facut parul asa cum imi place - matasos, hidratat si frumos.
Expertul în botanică René Furterer a lansat în urmă cu peste șase decenii, brandul cu același nume, din dorința de a scoate la lumină frumusețea naturală a părului și de a crea o experiență senzorială unică. Valorile brand-ului sunt expertiză, naturalețe, senzorialitate și exclusivitate.
Pionier în domeniul uleiurilor esențiale și al extractelor din plante, René Furterer a creat conceptul de HAIR SPA.
 
Astăzi, împreună cu rigoarea științifică a laboratoarelor Pierre Fabre, brandul René Furterer dezvoltă formule din ce în ce mai inovatoare, ce conțin extracte din plante prețioase.
Ritualul de îngrijire René Furterer are la bază 3 pași
  • ÎNGRIJIRE PRE-ȘAMPONARE: Secretul René Furterer pentru un par sănătos – Complexe 5 – începe ritualul prin stimularea scalpului cu Complexe 5 concentrat din plante, produsul emblematic al brandului. Acest fluid concentrat stimulant din plante, un elixir bogat în uleiuri esențiale, activează microcirculația de la nivelul scalpului și intensifică acțiunea altor produse de îngrijire. Aplicarea concentratului Complexe 5 este pasul esențial în cele mai multe ritualuri și reprezintă o oportunitate pentru un masaj relaxant al scalpului
  • EXPERIENȚA ȘAMPONĂRII: Ingredientele active din fiecare șampon sunt alese cu grijă, astfel încât să corespundă nevoilor scalpului. Șamponul potrivit nevoii tale îți conferă o stare de bine și confort în timp ce parfumează delicat părul.
  • ÎNGRIJIRE INTENSĂ: René Furterer crează produse de îngrijire intensă, care acționează în profunzimea scalpului și în interiorul fibrei capilare. Acest pas este esențial pentru a avea un păr sănătos. Aceste produse de îngrijire îți vor dezvalui frumusețea naturală a părului zi după zi.

Brandul René Furterer este compus din două categorii de ritualuri - ritualul de îngrijire intensă și ritualul de frumusețe.
 
Îngrijire pre-șamponare
Complexe 5concentrat din uleiuri esențiale ce stimulează microcirculația de la nivelul scalpului, curăță în profunzime. 53% uleiuri esențiale de portocală și lavandă
Astera Fresh fluid calmant cu efect de prospețime pentru scalpul iritat. Concentrat din uleiuri esențiale reci

Îngrijire specifică
Triphasic ritual împotriva căderii părului. Cele două seruri – Triphasic și RF 80 acționează împotriva căderii progresive sau reacționale.
Absolute Kératine ritual de regenerare pentru părul deteriorat și fragil
Karité Hydra ritualul de hidratare pentru părul uscat

Ritual de frumusețe
Lumiciaritual dedicat părului tern. Conferă luminozitate părului fără a-l îngreuna.
Volumea – ritual de îngrijire pentru părul fin și lipsit de volum.
Naturia – ritual extra-delicat pentru uz frecvent. Gama poate fi folosită de întreaga familie începând cu vârsta de 3 ani. Gama Naturia are în componență șamponul uscat pe bază de uleiuri esențiale de mentă, chimen și busuioc curăță delicat părul.René Furterer, un inovator în domeniul îngrijirii părului: “Părul frumos crește pe un scalp sănătos, precum o plantă într-un sol fertil.”
Produsele René Furterer sunt disponibile în farmacii.

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Nu cunosc acest brand. Am sa ma uit prin farmacii sa le vad si mai ales sa vad cat costa.

    RăspundețiȘtergere
  2. uleiul sigur o sa fie printre preferatele mele, parul meu nu poate fara un ulei bun!

    RăspundețiȘtergere