Noua terasa The Harp Irish Pub

08:13:00

Stiati ca s-a deschis terasa de vara la The Harp? Daca nu stiati, e bine sa treceti pe acolo. Terasa e tare frumoasa, iar  in noul meniu de vara marca The Harp sigur o sa gasiti preparate pe placul vostru.





The Harp este o locatie primitoare, unde intotdeauna te asteapta o echipa primitoare, de oameni zambitori si calzi, o bere rece, un whisky aromat sau un cocktail aventuros. Iar in meniul de vara, limonadele cu fructe naturale vor face ravagii vara asta. Doza zilnica de cofeina este completata de un meniu vast de cafea, iar in orice moment al zilei poti savura retete uimitoare de preparate gatite la grill sau sous-vide.





 

Nachos, bruschete asortate, fructe de mare, vitel de lapte din  Italia, vrabioara de manzat Black Angus New York, carnaciori, aripioare de pui cu cartofi speciali, burger cu somon/halloumi pentru cei care nu prefera carnea, salata de vita sau salata Halloumi, dar si inghetata de la The Harp Bakery - sunt doar cateva din  preparatele in noul meniu de vara.....


O idee nouă o reprezinta introducerea platourilor cu cartofi prajiti si carnaciori, numai bune pentru a fi savurate in fata televizoarelor mari la meciuri.

Pe langa faptul ca bunatatile preparate de echipa de bucatari ai acestei locatii au un aspect caruia nu ii poti rezista, sunt si delicioase, iar portiile mari ii vor satisface chiar si pe pofticiosii gurmanzi.

The Harp Irish Pub este unicat la nivel national pentru numarul mare de locuri pe scaune, dar si pentru diversitatea bauturilor alcoolice.

Rezervari: 0735 554 455
Strada Bibescu Voda, nr. 1, sector 4, Bucuresti
Facebook, Instagram: @theharpbucharest







You Might Also Like

2 comentarii

  1. Imi plac iesile la o terasa seara mai ales in aceasta perioada.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine arata acele bauturi, mi-ar placea sa savuram una impreuna!

    RăspundețiȘtergere