Botanic Therapy / Garnier

09:04:00

Gama pentru ingrijirea parului Botanic Therapy s-a lansat la inceputul acestui an, dar nu am folosit-o pana acum. Pana acum stiti ce am facut? Am citit foarte multe review-uri despre produse,in special pe bloguri rusesti si am ramas uimita ca aproximativ 90 % din pareri sunt pozitive.
In total sunt sase game, pentru fiecare nevoie a parului - Ulei de Ricin si migdale, Ulei de Argan si extract de Camelie, Miere si Propolis, Ceai Verde, Eucalipt si Citrice, Ulei de masline, Merisor si Ulei de Argan.



Botanic Therapy  a fost creata pentru a oferi parului ingrijirea intensa, care ajuta parul sa isi recapete vitalitatea, aspect sanatos si natural. Aceasta gama incorporeaza eficienta ingredientelor naturale si un rasfat senzorial unic. Este o adevarata placere, eu am folosit gama Ulei de Ricin si migdale si pot sa va spun ca e de vis, miroase atat de placut, iar parul arata senzational!
Ùleiul de ricin este recunoscut pentru proprietatile sale cosmetice, hraneste si intareste firul de par,iar migdalele au in compozitie vitamine si minerale care ofera parului o suplete si stralucire.
Cand o sa termin aceasta gama, o sa-mi iau cea cu miere si propolis care repara firul deteriorat si miroase extraordinar a miere.
Toate produsele se gasesc peste tot, nu ramane decat sa le incercati pe toate, ca eu asa o sa fac.

Preturile recomandate sunt urmatoarele:
Sampon 250ml - 13.07 lei
Sampon 400ml – 17.75 lei
Balsam 200ml – 13.07 lei
Crema Leave-in 200ml (disponibil in gamele Ricin & Almond si Honey & Propolis) – 22.82 lei
Masca 300ml (disponibil in gamele Ricin & Almond, Honey & Propolis si Olive Mythique) – 22.82 lei
Ulei Argan & Extract de camelie – 22.82 lei








 

You Might Also Like

2 comentarii