AMWAY Sheer Weightless Foundation

09:24:00

                                                       Avem noutati de la AMWAY !
Mai tineti minte fondul de ten Exact Fit ? L-am iubit foarte mult si pot sa spun ca este unul din cele mai bune. Acum, in preajma sezonului cald, AMWAY lanseaza noul fond de ten - Sheer Weightless Foundation, un produs lejer cu multe beneficii.
Amway urmeaza trendul multor branduri si iata, avem un fond de ten cu pipeta. Nu este cel mai preferat mod de prezentare pentru mine, dar textura lui lichida asta presupune.
Este creat pentru toate tipurile de ten, ajuta la mentinerea hidratarii tenului si sa nu uitam, orice ten are nevoie de hidratare!


Formula produsului e foarte interesanta - contine apa din fiordurile norvegiene si acai hawaian. In plus, are pigmenti translucizi pentru a crea si a difuza lumina naturala, oferind un aspect luminos, natural si neted.

Acoperirea este mica spre medie, dar uniformizeaza nuanta tenului foarte frumos si netezeste relieful pielii. Aspectul este natural, radiant, sanatos, tenul arata foarte fresh.
Potrivit si tenului sensibil, Amway fond de ten lejer Hydra-V este testat dermatologic, e fara parfum, non-comedogenic, are SPF 15.
Cred ca pentru sezonul cald este perfect, nu incarca, nu usuca tenul, rezista bine ca un voal protector. Mi-a placut tare mult. Inca o data ma conving cat de exceptionala este calitatea Amway! Vreau sa va spun ca gama de machiaj Amway este absolut fabuloasa, eu folosesc si am folosit multe produse si de fiecare data m-au uimit! Acest fdt exista in sase nuante si il puteti comanda AICI



You Might Also Like

4 comentarii

  1. Au preturi cam maricele dar se merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes3 mai 2018 la 18:53

    Multumesc pentru recomandare, eu chiar am nevoie de asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum folosesc un fond de ren devla Yves Rocher, dar nu are factor de protectie.Sun calitative produsele de la Amway, chiar daca pretul este mai ridicat !

    RăspundețiȘtergere