Joben Bistro

15:26:00

A trecut ceva timp de cand am fost aici la degustarea noului meniu, dar tin neaparat sa va povestesc despre acest loc!
Vreau sa va spun de la inceput ca mi-a placut muuult!!!! Si chiar va recomand sa nu ratati acest bistro.
M-a impresionat designul. Inspirat din povestile lui Jules Verne, localul are piese de decor impresionante - caruta veche agatata pe tavan, o multime de ceasuri vintage, masinarii ciudate... foarte frumos.



Locația se întinde pe aproximativ 800 metri pătrați, având un parter și un etaj, însă felul în care se desfășoară elementele de design e curată nebunie.

Cum faci însă să te ridici la înălțimea standardului impus de design cînd vine vorba de servicii? Proprietarii și-au dorit un bar axat pe mixologie pentru că Joben este locul potrivit pentru un barman cu talente de chimist. Astfel, meniul de băuturi conține, pe lângă o selecție impresionantă de vinuri exclusiv românești, un capitol de ”signature drinks”, cu cocktail-uri inspirate din personajele lui Jules Verne.
Luiza Muller este un succes al casei, o băutură cu borș și gin care îți spune povestea frumoasei idile pe care Jules Verne a avut-o cu această Luiza, undeva prin Transilvania.
Va recomand sa gustati neaparat acest cocktail Luiza Muller, este deosebit!
Iar mancarea... este delicioasa! Sincer, mi-au placut toate preparatele, o experienta culinara inedita, simpla, totul foarte gustos si proaspat. Burgerii, t-bone sau o varietate de preparate vegetariene.
Meniurile sunt gândite sub formă de partitură a unei opere clasice cu „Uvertura”, ”Intermezzo” și ”Acte” iar gusturile te poartă, într-adevăr, de la note dure și preparate menite să te sature de la prima îmbucătură, la supe fragile de ardei kapia și salate cu jumări de rață.
 Un alt aspect important este cafeaua casei. Cand vii la Joben să bei o cafea trebuie să știi că nu e vorba despre o cafea banală. Este un blend de origini ales din fabrică și făcut special pentru locațiile Joben din țară, o găsești doar în Cluj și București!



Barmanii și ospătarii sunt pregătiți să îți facă recomandări din cele mai detaliate iar simbolurile steampunk se regăsesc și in uniformele lor.
Prețurile nu depășesc standardele impuse de Centrul Vechi , „Gargantua”,  un burger cu gorgonzola si ardei kapia costă 38 lei iar o porție sănătoasă de gulash costă 27 lei.
Joben Bistro Bucharest își dorește să ofere experiențe oamenilor care îi calcă pragul, te invită la călătorii in timp, fie trecut sau viitor și te îndeamnă să îți lași imaginația să zboare.
 

You Might Also Like

2 comentarii