ANIAN / Keratina lichida pentru parul tau

11:32:00

Cu aceasta gama Anian cu Keratina lichida pentru ingrijirea parului am facut cunostinta nu demult, nu am folosit niciun produs pana acum de la ei.

Gama cu keratina lichida are cateva produse, dintre care samponul pe care l-am folosit si il folosesc.
Am inteles ca ingredientul de baza este keratina lichida, asemanatoare cu cea din structura firului de par. Are foarte multe beneficii - intareste structura parului din profunzime,  il hraneste datorita si continutului de uleiuri /   argan, shea si jojoba.



 Despre un sampon chiar nu ai ce sa povestesti multe, sampon si sampon. Cred ca conteaza sa folosesti toata gama de produse - balsam, masca si ce mai e ca sa vezi rezultate intradevar. Asa ca nu pot sa spun daca intradevar face ceva cu parul meu, pentru ca folosesc un balsam de la alt brand. Dar e placut, lasa parul moale chiar si fara balsam. Va recomand sa rasfoiti ACEST SITE, cum am facut si eu. O sa descoperiti multe produse interesante care merita incercate.  Daca o sa incerc gama completa, atunci o sa va povestesc pe larg. Sunt curioasa daca voi ati folosit ceva din aceasta gama?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Au produse foarte bune, imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  2. am folosit si eu din gama lor acest sampon si am fost multumita , Au o gama variata si la preturi bune Sampon cu ulei de arbore de ceai eu l-am primit cadou cu alte produse cosmetice .

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am fost farte multumita de produsele Anian, dar adevarul este ca le-am si incercat acum destul de mult timp,

    RăspundețiȘtergere
  4. Anian am avut bifazicul roz, keratina lichida, iar dintre sampoane si masti le-am avut pe cele cu alb si roz. (Gabriella)

    RăspundețiȘtergere