Spring Box LÓccitane

14:33:00

Primăvara este sezonul renașterii, momentul în care natura prinde viață și explodează de noi culori și miresme. Este un nou început, plin de energia revigorantă a celebrării unui nou anotimp, plin de momente fericite și daruri minunate.
În acest spirit, L'OCCITANE își propune ca la începutul primăverii să ofere zâmbete și clipe de răsfăț, lansând un Spring Box magic, în ediție limitată!
 
Perfect pentru a fi oferit cadou, box-ul cuprinde câteva dintre cele mai iubite produse ale brandului în varianta travel size: pentru îngrijirea pielii, îngrijirea corpului, îngrijirea părului, dar și parfumuri.
 
Noutatea sezonului este Terre de Lumiere L’Eau – o apa de toaletă cu o aromă florală delicată și echilibrată, ce captează sentimentul discret al liniștii și al păcii interioare, resimțit la prima oră a dimineții în Provence. Este parfumul plin de veselie al răsăritului, momentul minunat când razele rozalii ale soarelui apar, rând pe rând, deasupra orizontului. Notele luminoase ale apei de toaletă se întrepătrund ușor cu aroma florală, acordând fiecăreia timp pentru a se dezvălui pe deplin, la fel ca zorii dimineții… Dezvoltată de un trio de parfumieri - Calice Becker, Shyamala Maisondieu și Nadège Le Garlantezec, gama Terre de Lumiere L’Eau cuprinde: apă de toaletă, gel de duș blând, loțiune pentru înfrumusețarea corpului, balsam radiant mâini și săpun parfumat. 

 
Astfel, luna martie este ocazia perfectă pentru a pune un zâmbet pe fața celor dragi ție. Vino în magazinele dedicate L’OCCITANE, în farmaciile Sensiblu selecționate sau intră pe http://ro.loccitane.com și alege cadoul magic pentru tine sau pentru cineva drag!

You Might Also Like

7 comentarii

 1. Poate ca ar trebui sa mi-l cumpar si eu mai ales ca este la reducere

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu inca mai am de facut cateva cadouri intarizate si cred ca voi apela la aceasta cutiuta, sunt sigura ca vor fi primite cu mare bucurie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi plac foarte mult produsele L'Occitane iar cutiuta asta a lor ma atrage foarte mult. Chiar vreau sa o comand,ma atrage miniatura de parfum si crema de maini. 😍😍

  RăspundețiȘtergere
 4. de cumparat am cumparat-o dar inca nu am folosit produsele din ea!

  RăspundețiȘtergere