Noutati parfumate

19:01:00

Odata cu noul sezon apar multe lansari in domeniul beauty,inclusiv parfumuri. Le astept de fiecare data cu sufletul la gura si abia astept sa le simt pe pielea mea... Dar deocamdata va las cu informatii.
ROBERTO CAVALLI FLORENCE  reprezinta un minunat tribut adus orasului florilor, Florenta.
 
Un buchet inflorit si radiant in care se amesteca portocalul inflorit si petalele de grapefruit,  invaluite de un acord fructat.
 
Notele sale contrastante de coacaze negre si esenta de mandarin creeaza o explozie minunata de viata si energie.  
 
Notele de baza sunt construite pe un accord de Chypre; Mosc-ul si Chihlimbarul luminos  confera un contrapunct fascinantului Patchouli.

 
 
Revoluția iubirii emancipate:  Gucci Guilty Absolute Pour Femme

Imi imaginez o femeie mergand in dormitorul iubitului ei, luand parfumul lui si facandu-l al ei. “Alessandro Michele.

Iubind cu libertate absolută. Sărbătorind ideea de a-ți defini propria conexiune de dragoste, fără reguli ale societății și norme de acest gen, Gucci prezintă un nou capitol în povestea parfumului Gucci Guilty.

Revoluția #GuiltyNotGuilty continuă cu lansarea Gucci Guilty Absolute Pour Femme, partenerul perfect pentru Gucci Guilty Absolute Pour Homme. Împreună, cuplul „Absolute” exprimă noțiunea de iubire emancipată, o pereche de arome care se completează reciproc precum o călătorie eliberatoare.

Începând de la o notă misterioasă de mure, Gucci Guilty Absolute Pour Femme este un parfum non-tradițional pentru femei, creat pentru o femeie modernă.



 
Mura: cu note fructate si suculente,cu o tenta misterioasa, mura ofera parfumului o notă de inalta calitate.

Trandafir bulgaresc: bogată și intensă, esența florală modernă are un finisaj picant. Esența provine dintr-un proces de distilare cu abur care datează de secole, aburul trece prin petalele de trandafir care sunt stratificate pe tăvile din vas. Pe măsură ce trece, colectează uleiul esențial, iar dupa răcire are loc separarea uleiului de apa.

Goldenwood: un extras natural nou al Cypress-ului Nootka, nota inedită de lemn combină căldura unui lemn tradițional și accentele bogate de chihlimbar date de Nootka. Unic și multidimensional, notele lemnoase au aspecte legate de foc și piele. Goldenwood este, de asemenea, o notă-cheie a lui Gucci Guilty Absolute Pour Homme, care leagă parfumul feminin de omologul său de sex masculin.

Ingredientul comun armonizează cele două parfumuri într-o expresie a masculinității contemporane și a feminității.
Pentru Gucci Guilty Absolute Pour Femme, Alberto Morillas a amestecat cele trei note de bergamota, patchouli și ambră, pentru a obtine un miros profund care creeaza dependență.

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Primul parfumel ma atrage tare mult, sticluta ma fascineaza in mod special. In ultima perioada ador sa colectionez cat mai multe parfumuri. 😍😍❤️

    RăspundețiȘtergere