Frumusețea se sărbătorește la Cosmobeauty

12:43:00

Anul aceasta se împlinesc 10 ani de când, în fiecare primăvară, peste 8.000 de pasionați și specialiști de beauty își dau întâlnire la cea mai importantă expoziție de estetică aplicată.
Cosmobeauty este un eveniment de referință în industria înfrumusețării, adunând în portofoliu mai mult de 1.500 de branduri, zeci de master classes, sute de seminarii și workshop-uri.
Ediția aniversară va fi una cu totul și cu totul specială, desfășurându-se pe parcursul a 4 zile, în perioada 8-11 martie, în București, la Crystal Palace Ballrooms
 
Un adevărat spectacol al frumuseții, unde sunt așteptați mii de pasionați și specialiști din domeniul beauty. Brandurile expozante s-au pregătit cu momente speciale și demonstrații, discount-uri la produse și numeroase surprize.
 
Expoziția se desfășoară concomitent, în 5 săli cu tematica: cosmetica-makeup-remodelare corporală, hairstyling-frizerie-barbering, nails iar demonstrațiile și prezentările de tendințe și produse au loc în fiecare zi, de la 10.00-18.00.
Pe lista trainerilor și speakerilor se află nume importante precum: Mirela Vescan, George Soare, Maria Păuna, Iuliana Sandu, Marie Luise Wilz-Melgaard, Patrick Maldinger, Radu Pitulea, Ciprian Ungureanu, s.a.
 
Fondatorul Cosmobeauty, Isabela Vasile, owner Rouge Media, declara că Anul acesta am pregătit numeroase surprize pentru vizitatori și o tombolă de neratat cu premii in valoare de 1.300 de euro. Cred că toate femeile care iubesc produsele de înfrumusețare își vor găsi cadourile potrivite la expoziția noastră, având în vedere că prima zi de expoziție este chiar pe 8 martie.”
Cosmobeauty găzduiește și evenimente speciale precum Zilele Frumuseții – un maraton de seminarii și workshopuri gratuite, dar și cea mai mare competiție de unghii din România, cu renume internațional, Nailpro.
Cele 4 zile de frumusețe se vor încheia cu GALA COSMOBEAUTY, unde cei mai buni dintre cei buni vor fi premiați pentru cariera și aportul deosebit adus industriei de înfrumusețare. În premieră, publicul are șansa să voteze Personalitatea Anului, unde printre nominalizați se află: Alexandru Abagiu, Cristina Grama, George Soare, Sinziana Iaru, Sorin Stratulat, Tatiana Litvinov și alte personalitați marcante din domeniu.
Înainte de începerea ediției aniversare, Cosmobeauty a organizat un Brunch cu frumusețea, eveniment menit să preîntâmpine expoziția, la care au fost invitați bloggeri, jurnaliști și lideri de opinie din industria beauty. Invitații au avut ocazia să testeze în premieră o mică parte din produsele și serviciile prezente la Cosmobeauty, aflând în exclusivitate și surprizele care îi așteaptă pe vizitatori.

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Un evemiment care cred ca foarte asteptat de foarte multa lume. Eu am sa ma multumesc cu articolele si pozele care vor fi facute si postate pe FB.

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeria Chertes2 martie 2018, 16:11

    Abia astept sa ne povesti cum a fost.

    RăspundețiȘtergere