Guinot Age Summum

13:14:00

 GUINOT .. un brand de vis, luxury, fabulos si as putea sa spun inca multe in sensul asta,pentru ca merita.Cosmetice profesionale Guinot sunt cunoscute tuturor profesionistilor in domeniul beauty de peste 50 de ani.Rene Guinot, un inginer chimist din Franta a facut progres in industria frumusetii la inceputul anilor treizeci cand a introdus pentru prima data o textura gel in produse de ingrijire.


 De atunci a trecut mult timp, iar brandul Guinot care a fost inregistrat oficial in 1963,  a continuat inovatia si cercetarea si creaza mereu produse de ingrijire cu formule care se bazeaza pe hidratarea si regenerarea a pielii, ritualuri intregi de infrumusetare in multe saloane la nivel mondial.
Age Summum [ aici despre tratament] e un ritual care incepe in salon si se continua acasa. Este un ritual care creaza dependenta, te infrumuseteaza instant si te face sa te simti mai sigura pe tine.
Age Summum Cream este prima crema,unica in lume care restabileste imunitatea pielii impotriva procesului de imbatranire.
Formula sa intareste sistemul imunitar al pielii, restabileste activitatea celulara. Pielea devine mai elastica, scade nivelul pigmentarii pielii,iar tenul arata mai luminos, mai sanatos, mai tanar.
Nicio femeie nu vrea sa imbatraneasca, cu toate cred ca vrem sa aratam bine,iar acum avem toate armele la indemana! Tratamentul si produsele Guinot le puteti solicita in saloane  sau pe TOP LINE

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Toate dorim ca ramanem tineri si frumoase, dar daca exista un tratament care ne ajuta sa alungam ravagiile anilor acumulati e foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca este o crema foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu auzisem de acest brand pana acum, mai facut curioasa de produsele lor. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. da, sunt foarte bune produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. le-am incercat mai demult, uitasem de ele

    RăspundețiȘtergere