DOVE / Sarbatorim impreuna

19:41:00

DOVE - un brand iubit de milioane de femei in lume, ca de fiecare data, lanseaza noua campanie foarte frumoasa. Adresata tuturor femeilor, aceasta campanie  incurajeaza toate femeile sa aiba mai multa incredere in sine si sa aprecieze propria lor valoare.
Campania Dove desfășurată în perioada 22 februarie–27 martie te invită să spui ,,DA” zâmbetelor, clipelor de răsfăț, încrederii de a fi tu însăți. 

 
Conform celui mai recent studiu Dove* 8 din 10 femei sunt de acord că, pentru a se simți frumoase, este important să se simtă bine în pielea lor și nu să încerce să copieze pe altcineva. Frumusețea adevărată se vede atunci când simți că ești cea mai bună versiune a ta. Autentică. Naturală. Unică.
Sărbătorește frumusețea alături de Dove: intră pe pagina de Facebook Dove și folosește pentru fotografia de profil rama foto ,,Sărbătoresc frumusețea”. Arată-ți susținerea pentru frumusețea adevărată și fii o sursă de inspirație și pentru alte femei. Premii de răsfăț te așteaptă și în magazine, alături de gama completă de produse Dove, iar seturile cadou Dove pot fi cadoul ideal pentru tine sau femeile dragi din viața ta.

 
De multe ori, momentele de răsfăț ocupă ultimele locuri pe lista de priorități atunci când avem un program încărcat. Deși acestea ne pot ajuta să reducem nivelul de stres, să ne reconectăm cu noi înșine și, astfel să obținem o stare de bine. Îngrijirea de sine este cel mai bun cadou pe care ni-l putem oferi și pe care îl putem dărui și femeilor dragi din viața noastră. Ea reflectă iubirea față de propria persoană și este acel ,,mulțumesc” pe care îl merităm în fiecare zi.
Formulele cu ¼ cremă hidratantă și agenți de curățare delicați ale produselor din gama Dove Original sunt special concepute pentru a-ți oferi momentul de răsfăț și îngrijire completă de care ai nevoie. Fie că alegi gelul de duș nutritiv Dove Deeply Nourishing cu formula delicată cu Nutrium MoistureTM, laptele de corp Dove Essential Nourishment cu formula DeepCare Complex, săpunul-cremă sau săpunul cremă lichid Dove Original, antiperspirantul spray care oferă protecție eficientă timp de 48 de ore sau șamponul Dove Intensive Repair special creat pentru părul degradat, produsele Dove Original te ajută să ai o piele și un păr mai fine, mai catifelate şi cu un aspect mai sănătos.

You Might Also Like

8 comentarii