The Post: Secretele Pentagonului

17:40:00

         Va invit la film, un film foarte bun, cu Meryl Steep si Tom Hanks in roluri principale.
„The Post: Secretele Pentagonului” marchează revenierea lui Steven Spielberg pe marile ecrane alături de Meryl Streep şi Tom Hanks cu un film care aduce în prim plan subiectul controversat al unuia dintre cele mai mari scandaluri care au vizat vreodată Pentagonul.

În 2017, Meryl Streep împlineşte 40 de ani de la prima sa aparitie cinematografica, chiar dinainte ca Steven Spielberg sa isi inceapa cariera ,,Eram familiarizată cu poveştile despre The Washington Post şi Watergate din filmul lui Alan Pakula ,,Toţi oamenii preşedintelui”, în care Kay Graham are o apariţie succintă însă impactantă, însă în realitate nu ştiam multe lucruri despre ea”, îşi aminteşte legendara actriţă.


În rol principal îl regăsim pe Tom Hanks, care îl interpretează pe editorul Ben Bradley, cel care alături de Katharine Graham (Meryl Streep), prima femeie editor al unui ziar american important, se aruncă într-o cursă contra-timp împotriva publicaţiei The New York Times. Miza este deconspirarea unei mari muşamalizari guvernamentale, care implică informaţii referitoare la trei decenii de activitate a patru preşedinţi de stat.



Pentru a reuşi, Ben Bradley şi Katharine Graham trebuie să-si depăşească propriile neînţelegeri, în timp ce carierele lor sunt pe cale să fie distruse, iar libertatea lor este mai fragilă ca oricând.
 După ce cotidianul Washington Post a decis să publice în 1971 o serie de documente clasificate, secretele guvernamentale aflate au aruncat în aer scena politica din SUA. Află întreaga poveste din 23 februarie, în cinematografele din toată ţara în explozivul „The Post: Secretele Pentagonului”, un film distribuit de Vertical Entertainment. 

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Deloc n-am avut timp sa-l vad, dar chiar imi doresc tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare un film tare interesant. Daca tot nu l am vazut imi voi face timp sa ma uit si eu la el, multumim pentru recomandare.😉😊

    RăspundețiȘtergere