Ten hidratat in doi pasi

18:01:00

Doi pasi simpli, dar atat de eficienti!  Hidratarea tenului este esentiala in ingrijirea zilnica. Si nu conteaza ce tip de ten ai! Ten gras sau mixt tot are nevoie de hidratare!
In primul rand, chiar daca pare banal, bea mai multa apa, apa simpla, nu suc! Ingrigeste-te de tanara! Chiar dupa 25 de ani organismul uman incepe sa inbatraneasca, iar tenul este expus cel mai mult la poluare si  razele solare . Eu va propun doi pasi simpli [ dupa demachirea stricta, bineinteles] , doua produse care ma ajuta foarte mult.
Hydragenist Brume de Reveil - apa hidratanta cu o textura lejera de gel. Acest produs este minunat!
Contine un complex de minerale , acid hialuronic si vitamine care oxigeneaza in profunzime tenul, il hidrateaza, are efect antioxidant si revigorant. Se recomanda pulverizarea direct pe fata. Mie nu imi place asa. Intrucat are un jet destul de mare, eu pulverizez pe o discheta si apoi aplic pe fata.
Imi place mult efectul, il folosesc constant de ceva timp dimineata si seara. Dupa ce l-am aplicat, folosesc crema sau primer .



Pasul doi- aplicarea cremei. Seara folosesc crema Lierac Liftissime Nuit, o crema din gama Liftissime care a revolutionat industria beauty in 2015.
Crema are ca efect sculptarea conturului facial,umplerea ridurilor, redarea volumului. Are concentratie mare de ulei de argan si nalba, acid hialuronic si extracte vegetale.  Are o textura onctuoasa, placuta,intra repede in piele fara efect lipicios.
Nu uitati de zona gatului si decolteului, aplicati produsele de ingrijire cu miscari de drenaj limfatic, masati bine pielea.
Gama Hydragenist si gama Liftissime contin mai multe produse, fiecare destinate anumitor probleme ale tenului, asa ca va sfatuiesc sa le descoperiti in farmaciile Help Net. Cu siguranta o sa va placa.



You Might Also Like

2 comentarii