Inspirational Challenge by AVON

08:14:00

Recent am participat la un vernisaj  minunat Inspirational Challenge by Avon - a cincea editie cu artisti noi si o noua colectie de parfumuri AVON. Foarte frumos organizat si cu adevarat inspirational, vernisajul aduce impreuna opt artisti,fotografi si ilustratori care au acceptat provocarea AVON de a se lasa inspirati de cea mai noua colectie de parfumuri AVON si de parfumurile iconice a brandului. Mi-a placut mult!
Cea de-a cincea ediție Inspiration Challenge a avut tema HER MANY FACES, care vorbește despre multilateralitatea femeilor și despre nenumăratele stări, sentimente și roluri pe care acestea le pot îmbrățișa. Tema a fost inspirată de colecția EVE Discovery, care cuprinde parfumuri potrivite unor momente, stări de spirit sau sentimente: 
 
Eve Confidence este un parfum potrivit femeilor încrezătoare, extrovertite, care inspiră determinare în fiecare clipă. Confidence este o aromă proaspătă, care combină notele florale cu cele lemnoase.
Eve Alluring este aroma ideală pentru femeile seducătoare, pasionale și fascinante, un amestec de note exotice și lemnoase, întregite de mosc fermecător.
Ambele parfumuri sunt lansate oficial chiar astăzi în Broșura AVON și pe avon.ro, urmând ca în cursul primăverii să li se alăture Eve Elegance, o aromă care transmite rafinament prin fiecare notă.

 
Astfel, implicarea artiștilor a depășit realizarea lucrărilor pornind de la parfumurile care le-au servit drept inspirație în cadrul Inspiration Challenge, aceștia fiind provocați, totodată, să ilustreze - prin lucrările lor - multilateralitatea femeilor și nenumăratele stări și sentimente pe care acestea le pot îmbrățișa.

Artiștii care au spus DA provocării Inspiration Challenge în acest an sunt:
Fotografie:
Adi Bulboacă, inspirat de Eve Alluring
Andrei Runcanu, inspirat de Premiere Luxe
Marta Popescu, inspirată de Eve Confidence
Nico Grigore, inspirată de Viva la Vita
Ilustrație:
Adriana Gheorghe, inspirată de colecția Rare (Pearls și Gold)
Alexandru Nimurad, inspirat de colecția Today, Tomorrow, Forever
Amina Burloiu, inspirată de colecția LUCK (For Her și La Vie)
Ana Ban Ana, inspirată de Little Black Dress


 
Ca în fiecare an, povestea Inspiration Challenge by AVON continuă, așa că lucrările expuse la eveniment vor fi licitate în scop caritabil, urmând ca fondurile să fie alocate în totalitate Asociației M.A.M.E., pentru susținerea programelor de terapie emoțională de care copiii diagnosticați cu cancer au atâta nevoie” a declarat Stela Toderașcu, Senior Manager Commercial Marketing AVON România și Moldova.
 
AVON este prezent de peste 20 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

You Might Also Like

3 comentarii