FLORMAR Makeup / My favorites

19:44:00

Produsele FLORMAR sunt disponibile peste tot la noi in tara si cred ca toata lumea le cunoaste. Sunt produse de calitate la preturi destul de mici.
Imi plac ojele lor, sunt super bune, rezistente si le gasiti in milioane de culori.. Folosesc acum un set - oja si top coat pentru uscare si pot spune cu sinceritate, ca mie imi rezista manichiura toata saptamana, fara sa piarda luciu sau sa se ciobeasca.






Am folosit mult timp un creion pentru conturul buzelor intr-o culoare naturala,roz. Imi placea mult si textura, si culoarea si rezistenta.. Nu imi placea sa-l ascut mereu si in general nu imi place acest lucru. Dar m-am bucurat cand au aparut noi variante de creioane, retractabile si am gasit si nuanta care imi place.
In plus, anul trecut s-au lansat si rujuri-jumbo, tot retractabile, cu o textura cremoasa,dar mata, foarte frumoase si rezistente. Nu usuca buzele si se mentin cateva ore .Perfecte pentru aplicarea rapida.
Am mai descoperit anul trecut farduri cremoase tip jumbo, retractabile. Eu sun fan farduri cremoase, am foarte multe . Calitatea Flormar nu e mai pejos, un fard absolut superb care se aplica usor si rezista toata ziua! Il folosesc ca atare sau ca o baza pentru fard compact.
La cate colectii noi lanseaza mereu FLORMAR, nici nu pot sa tin pasul, sunt tare curioasa ce ne mai pregateste. Iar aceste produse vi le recomand din suflet!





You Might Also Like

3 comentarii

  1. Rujurile si ojele imi plac foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am avut oje si rujuri de la ei ..produse super faine si preturi rezonabile :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am apucat sa incerc prea multe dintre produsele Flormar dar am o pentru pentru contur care o ador. Si ojele lor imi plac foarte mult.

    RăspundețiȘtergere