Straight. Smooth. Simple. / REMINGTON Straight Brush

17:41:00

Am deosebita placere sa scriu despre REMINGTON, un brand de suflet, un brand al carui am fost ambasador mult timp.
M-am bucurat mult cand am primit la evenimentul #bbloggersecretsanta o perie electrica de indreptat parul Remington. Ii dadeam tarcoale de ceva timp, dar Santa mi-a citit gandurile...
Aceasta perie face parte din noua colectie din toamna trecuta . Toate produsele Remington au un design foarte frumos si ergonomic, combinatia perfecta intre stil si functionalitate.
Aceasta perie e tot un instrument stylish, un produs revolutionar care ajuta sa obtii par drept si neted in cateva minute.Totul e foarte simplu.


Peria are invelis ceramic si face parte din gama Keratin, toata suprafata de lucru care intra in contact cu parul este infuzata cu ulei de argan si keratina. Cu efect anti-static si protector  garantat.
- Incalzire rapida in 30 de secunde
- Trei trepte  de temperatura [ 150/190/230]
- Cablu de 1,8 m ca la saloane profesionale
- Oprire automata de siguranta
Husa pentru depozitare
Asa cum stiti, eu am par drept. Am par bogat, cu firul gros. Dupa spalare si uscare parul nu e tocmai drept, are mult volum si sta in toate partile.. Iar mie imi place sa am parul matasos si putin intins, cu aspect natural. Inainte [ si acum cateodata, imi place mult] foloseam ACEASTA PERIE.

Remington Straight Brush este altceva. E o perie foarte usor de folosit si rapid.Nu trebuie sa ai indemanari deosebite,o iei si te pieptani. Eu asa fac. Pentru parul meu folosesc treapta doi sau trei de temperatura si pur si simplu netezesc, ma pieptan cu aceasta perie. In doua-trei miscari. Parul devine drept si matasos.


Nu stiu daca va functiona asa pe par cret sau mai aspru, dar pe parul meu cu fir gros functioneaza perfect.Eu netezesc cam de la jumatate in jos,spre varfuri. Si credeti-ma, parul arata minunat asa.
Va spun sincer, e mai usor decat cu placa, e ca si cum te-ai pieptana si pa, la revedere. Rapid si simplu. Daca aveti par mediu-lung si va place aspect neted matasos, incercati, mai ales acum e la reduceri.
Iar eu acum sunt curioasa cum e ondulatorul automat Remington, ca mai fac si bucle si imi trebuie neaparat! Pate data viitoare..
Vreau sa multumesc REMINGTON Romania pentru toate produse excelente, calitate si grija!
Remington este  brandul meu de suflet de ani de zile si pot recomanda toate produsele,indiferent daca cautati placa, uscator, perie sau altceva!







You Might Also Like

2 comentarii

  1. Hello, thanks for the information.
    С Новым годом, дорогая! Исполнения желаний. Целую.

    RăspundețiȘtergere
  2. Citind postările tale am cumpărat ondulatorul Remington, demult. Acum sunt expertă, îl buclez rapid. Totuși, mi se pare că ori nu fac eu ceva bine, ori firul de păr s-a sensibilizat în timp(ceea ce mi s-ar părea normal) și acum părul e destul de uscat și electrizat.
    Sigur că folosesc si produse protectoare. Acum mi-am luat ceva de la Bumble ^Bumble, Straight hair on dry, sunt curioasa

    RăspundețiȘtergere