SevenSins / Red Valentine

08:45:00

Fetelor, ce culoare de lenjerie intima preferati? Sau purtati toate culorile? Eu prefer negru, rosu si alb in vara. Se spune ca rosu e culoarea dragostei si se poarta mai ales de sarbatori. De exemplu, de Valentine's Day... Da, rosu e culoarea pasiunii, dragostei si desigur, atractiei. Dar vreau sa va spun ca nu trebuie sa asteptam zile speciale ca sa purtam lenjerie speciala, trebuie noi in primul rand sa ne simtim speciale in fiecare zi. Asadar, cat de des purtati lenjerie sexy? Nu uitati ca sunteti deosebite si frumoase in fiecare zi,purtati ce va place, purtati lenjerie aparte in fiecare zi!
Imi place SEVENSINS, fac destul de des cumparaturi aici, atat online cat si in magazinul lor de pe Orzari nr 3.

Pe site-ul lor gasesti absolut orice in materie de lenjerie intima, foarte frumoasa si sexy. Asta e locul meu preferat pentru asa ceva.
Daca nu purtati lenjerie sexy tot timpul anului, hai,macar acum, cand se apropie ziua Indragostitilor.




Ne apropiem cu pasi repezi de Valentine’s Day, una dintre cele mai asteptate sarbatori din an pentru indragostiti. Pe data de 14 februarie, cupluri din intreaga lume sarbatoresc dragostea, Sfantul Valentin fiind patronul indragostitilor. Pentru a celebra cum se cuvine aceasta ocazie, trebuie sa ne pregatim din timp; fie ca e vorba de un weekend romantic, o cina mai speciala sau chiar o escapada in afara orasului. Lenjeria intima joaca un rol foarte important in aceasta poveste. SevenSins.ro le ajuta pe doamne si domnisoare in acest sens, print-o noua serie de articole de lenjerie intima de culoare rosie.

Rosul, o culoare indrazneata si seducatoare
Rosul a fost dintotdeauna una dintre cele mai elegante si epatante culori, precum si un simbol al iubirii. Lenjeria intima rosie are un aer aparte, fiind aleasa de obicei de femei increzatoare, cu o personalitate puternica. Articolele de acest tip fac parte din arsenalul pentru Ziua Indragostitilor si sunt o incantare pentru privire. Colectia de pe SevenSins.ro destinata acestei sarbatori cuprinde o serie de seturi provocatoare, chemise-uri si body-uri de culoare rosie, foarte atractive din punct de vedere vizual si cu design-uri moderne. Seturile pot fi purtate si zi de zi pe sub haine, camasile de noapte sunt confortabile si practice, iar body-urile evidentiaza foarte bine formele corpului si se potrivesc oricarui tip de silueta. Pentru a crea o impresie „wow”, sunt recomandate corsetele rosii, piese deosebite datorita extravagantei lor. 

 
In ceea ce priveste materialele, de Valentine’s Day merita sa le alegem pe cele mai feminine si mai elegante, iar dantela si tulul se numara printre acestea. Dantela este unul dintre materialele „traditionale” la capitolul lenjerie intima, iar in combinatie cu tuluri fine asortate, aceasta creeaza un efect special. In cazul noilor piese de lenjerie intima rosie de la SevenSins, dantela este predominanta, produsele fiind fie confectionate aproape integral din dantela cu modele florale, fie accesorizate pe alocuri cu accente dantelate fine.
Din punct de vedere al design-ului, in acest an s-a optat pentru croiuri moderne, majoritatea pieselor de lenjerie avand decupaje sexy sau fiind ornate cu benzi elastice in zona bustului. O noutate in acest sens o reprezinta faptul ca benzile elastice si decupajele au inceput sa fie folosite foarte mult si in cazul chemise-urilor si al body-urilor, nu doar la seturile provocatoare.
Piesele de lenjerie rosii cu ornamente extravagante dau un aer special purtatoarelor, precum si multa incredere de sine, deoarece pun in valoare femininatea si impresioneaza privirea. 

 
SevenSins.ro este un magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima si lenjerie intima sexy. Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 60.000 clienti din toata tara.
Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.sevensins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, de pe strada Orzari nr. 3.
 

You Might Also Like

4 comentarii