Octopus. Eat Greek

19:03:00

Am poposit in acest restaurant saptamana trecuta in week-end, exact cand ningea, era atat de frumos... Restaurantul desprins ca  din poveste cu vedere spre lacul Herastrau si terasa mare..

OCTOPUS. Eat Greek - restaurant cu mancare traditionala greceasca, asa cum spune si denumirea.
Amplasat in complexul Bonton Palace, usor de reperat dupa designul in tonuri alb-albastru, culori traditionale grecesti. Decoratiunile inspira vacanta in Grecia - barcute, maslini si chiar farfurii.


Decorul interior e foarte frumos, localul e spatios si.. foarte elegant. E locul de unde nu ai pleca, muzica in surdina si atmosfera placuta.
Mi-e dor de Grecia.. Si cand dorul e mare, cel mai bine sa-l potolesti intr-un astfel de loc.
Am stat cu o cafea chiar mult timp, admirand tavanul cu barcute, privelistea de afara si scotocind in minte vacantele in Grecia...
Daca e grecesc, nu puteam sa trecem peste Tzatziki si Humus , dar am mai gustat si Saganaki, feta la cuptor cu rosii, o bunatate, toate.




Cum intri in restaurant vezi un display mare cu peste si fructe de mare proaspete. O caracatita mi-a facut cu ochiul, aia a fost mancata! Caracatita la gratar cu legume, o savoare cu adevarat greceasca, gatita exact cum imi place.



Meniul nu e mare si asta imi place. Dar gasesti absolut toate preparate grecesti traditionale, fie peste, fructe de mare sau berbecut, souvlaki sau mousaka. As manca si aia si aia, dar alta data, a fost prea savuros totul si mult. Nici la desert nu am ajuns caci nu mai era loc, promit data viitoare. Am auzit ca tortul casei e delicios, dar au si alte deserturi care nu trebuie ratate.
Mie mi-a placut mult. Atmosfera calda, atitudinea chelnerilor, mancarea foarte buna 100% autentica greceasca, prospetimea si felul cum au fost gatite preparatele.
Sigur v-am facut pofta, asa ca OCTOPUS. Eat Greek va asteapta pe sos Nordului 7-9 in fiecare zi.

You Might Also Like

3 comentarii

  1. bucataria greceasca este printre preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador Octapodi Psimeno ..:) Sunt grecoaica nascuta si crescuta in Romania dar sangele meu -de altfel si stomacul :D - se "hraneste" din energie greaca. Multumim . (facebook Grigoras Titina )

    RăspundețiȘtergere