ANDALOU Naturals / Brightening

19:29:00

Pana nu demult produsele  Andalou Naturals puteau fi comandate doar de pe iherb, dar slava domnului ca avem in tara noastra oameni destepti care au adus acest brand renumit in Romania. Reprezentantul principal al brandului este SECOM. 
Pe site-ul lor e un paradis, gasiti acolo tot ce vreti si nu vreti, eu personal iau de la ei toate suplimente si imi doresc mult sa incerc skin care de la Life Flo.
                                    Dar azi despre gama Andalou Naturals Brightening
 Un kit cu mini- produse pentru ten normal spre mixt, un kit perfect pentru a incerca toate  produse din gama sau ca varianta travel.

In primul rand vreau sa spun ca ma bucur tare,tare mult ca am descoperit Andalou Naturals. Da, stiu de el demult, dar numai acum l-am descoperit... Multumesc #bbloggersecretsanta pentru acest cadou minunat, multumesc Secom Romania!


Andalou Naturals este un brand de cosmetice si ingrijire din SUA, toate produsele sunt cruelty free, certificate organic, absolut naturale, vegane, deci, fabuloase!
Gama Brightening este destinata tenului normal spre mixt, tern si pigmentat. Pentru un ten luminos, radiant, cu mai putine pete pigmentare. Perfect pentru mine!
Trebuie sa va spun si sa va atentionez ca aceasta gama cel mai bine s-o folositi pe timp de toamna-iarna si nici intrun caz vara! Vara alegeti alte game, de exemplu cea cu trandafiri pentru ten sensibil sau cea mov cu resveratrol. Pentru ca riscati sa va alegeti cu mai multe pete. Folosirea protectiei solare este obligatorie chiar si in sezonul rece!
Ingredientele sunt minunate, as spune ca e ceva delicios.Ceva delicios, energizant, ca un bol cu fructe- mandarine, portocale, miere, scortisoara, dovleac...
Mirosul? Delicios!  A mandarine sau portocale, de iti vine sa le mananci.
Kit-ul contine produse esentiale pentru ingrijire :
 1. Creamy Cleanser - cu Meyer Lemon [ o lamaie de culoare portocalie cu coaja subtire, o incrucisare dintre lamaie si mandarina. Se gaseste si la noi in comert cateodata, cea mai gustoasa lamaie cu un miros de mandarina...]
 2. Pumpkin Honey Glicolic Mask 
 3.  Clementine + C Toner
 4. Turmeric +C Serum
 5. Probiotic  + C Renewal Cream
 6. Purple Carrot + C Luminous Night Cream
 Le folosesc rand pe rand, exceptie facand masca, pe care o aplic de doua ori pe saptamana
Pasul unu - Cleanser care are o textura usoara, lichido-cremoasa [ un nou termen, ha ha, dar ati inteles voi..] Nu are miros, nu face spuma, dar e foarte placut, fin, eficient si lasa tenul curat.
Pasul doi - Masca. Stiati ca aceasta masca este faimoasa? Eu stiam, dar ce bine ca o am acum. Masca contine acidul glicolic si inca o multime de ingrediente delicioase precum mierea de manuka, sucul de aloe, piure de dovleac, samd. Are textura cremoasa de culoare galbena . Imediat dupa aplicare simt o usoara incalzire a tenului si mica usturime. Dar fara panica, trebuie mentinuta 10-20 de minunte pentru a avea efect.  DE CE E IMPORTANT SA FOLOSIM ACEASTA MASCA sau de ce e important sa facem peeling chimic? Pentru ca aceasta masca functioneaza ca peeling chimic cu acid glicolic care practic porneste mecanismul de regenerare a pielii. Molecula acidului glicolic este mica si patrunde foarte usor in piele, stimuleaza producerea colagenului si elastinei si ca efect - uniformizarea culorii pielii, netezirea reliefului, porilor si chiar disparitia micilor riduri. Da, efectul e foarte bun! Dar asa cum am spus, nu se recomanda in perioade cu soare si femeilor gravide.
Pasul trei - Toner, o lotiune tonica ce miroase absolut delicios,imi vine s-o beau. Netezeste porii,  pregateste tenul pentru pasul urmator.
Urmatorul pas  este in functie de zi sau noapte, aplicam serumul dimineata si seara care e fabulos,  crema de zi sau noapte. Cremele au o textura fina, usoara, intra rapid in piele si parca dau si efect de lifting,pielea sa simte ferma, luminoasa.




Imi place mult acest kit, aceasta gama, pentru ca da, am pete solare,ma lupt cu ele si sper ca pana la primavara sa am ceva rezultate. Iar rezultatele nu se obtin peste noapte, in fiecare zi, noapte trebuie sa avem grija de noi,de pielea noastra, sa avem un ritual al nostru,un ritual ce ne face placere . Si v-am spus de multe ori, tot ce facem, trebuie sa facem cu placere, altfel nu obtinem rezultate, nicaieri, niciodata, niciunde....
Va recomand din suflet sa va alegeti un kit potrivit tenului vostru, iar daca aveti culoarea tenului neuniforma, piele obosita dupa soare,incercati gama Brightening. Aceasta gama va pregati tenul ca in primavara sa stralucim din nou !

 


You Might Also Like

7 comentarii

  1. Am auzit doar de bine despre ele. Gama albastra vreau s-o incerc, multumim pentru review, pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant, se gasesc in magazinele secom sau se poate face comanda online?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. se gaseste onlune - secom.ro sau in magazine Secom, si in farmacia Tei am vazut.

      Ștergere
  3. Mandarine, portocale....rasfat

    RăspundețiȘtergere
  4. incercam, este pe wishlist

    RăspundețiȘtergere
  5. masca m-a convins, trebuie sa imi iau setul

    RăspundețiȘtergere
  6. Heei, mi-ai adus aminte. Pe iHerb erau, nu stiam de unde imi par cunoscute :D. Abia astept sa testez ce am primit la eventul BBSecretSanta.
    Pup

    RăspundețiȘtergere