#bbloggerSecretSanta

17:23:00

E deja o traditie, ca la sfarsitul fiecarui an sa ne adunam intr-un grup frumos de beauty bloggeri . Mai povestim despre noi, diferite produse pe care le-am folosit, sa impartasim pareri si pur si simplu sa petrecem impreuna anul care trece....
Cu Gabriela

Anul asta evenimentul a avut loc la The Harp Irish Pub, o locatie chiar in centrul Bucurestiului,tare draga mie, cu o atmosfera minunata si mancare buna.


Coronitele Floria.ro au facut furori..

Chiar daca aparent pare ca e foarte usor sa organizezi un astfel de eveniment, va spun sincer - e foarte greu! Dar GABRIELA, CRISTINA, LARISA si ADINA au facut tot ce le-a stat in puteri sa iasa totul perfect.




Locatia aleasa The HARP Irish Pub a fost minunata [ chiar am asistat la funerariile Regelui Mihai de la geam], v-am scris de multe ori despre acest restaurant, e unul din cele mai apreciate din Bucuresti. Daca inca nu ati fost acolo, e must visit. Personalul ne-a pregatit platouri cu multe bunatati, bauturi si chiar un vin rose ca sa mai incalzim atmosfera.

Platouri cu deserturi au fost pregatite de Art Dessert by Irina Apostol,  pe Irina o gasiti AICI ,
pentru cele mai fine si gustoase deserturi. A fost delicios!
Evenimentul a decurs placut, am cunoscut cateva fete noi si nici nu am observat cum s-a facut seara..
Trebuie sa mentionez beauty sponsori [ filmuletul cu prezentarea produselor il puteti vedea pe Instagram @dentistella[ dar cautati toate hashtag-urile cu #bbloggersecretsanta  ca sa urmariti toata povestea].
Sponsorii au fost multi si fooarte generosi! Le multumim din suflet! Urmeaza multe review-uri la produse primite. Dar asa cum am spus, urmariti #bbloggersecretsanta pe instagram si acolo o sa cititi multe pareri si review-uri.
Remington Romania
Elemis Adda Shop
Top Line Romania
Life Care Romania
Bottega Verde Romania
LÓccitane Romania
Melkior
Rowe Romania
Wella Professional
GHD Romania
OPI Romania
Londa Professional
Secom Romania
Solaris Romania
Lierac Romania
Orly Romania
Meli Melo Romania
Pick N Dazzle
Syoss Romania
Fragonard
Wet N Wild Romania
Flormar Romania
Roge Cavailles Romania
Bioderma Romania
Floria
Multumim din suflet inca o data! Totul va fi testat, folosit, admirat si scris! Iar voi, cititoarele noastre, urmariti-ne cu drag in continuare, ca sa gasiti raspunsuri la intrebari in legatura cu tot ce e frumos!
Pana atunci, daca aveti vreo intrebare legata de un produs sau orice altceva, suntem aici, comunitatea de beauty bloggeri care sa stiti.. ca nu scrim pur si simplu. Scrim pentru ca ne place, scrim ca sa va informam, scrim cateodata cand ni sa inchid ochii de oboseala, ne documentam inainte, facem un milion de poze ... unele dintre noi au copilasi mici, unele au doua-trei joburi, toate suntem femei obisnuite, dar cu o pasiune deosebita pentru industria frumusetii, o lume imensa si minunata ca noi impreuna cu voi sa fim mai frumoase, mai sanatoase, mai fericite!

 

You Might Also Like

2 comentarii