Amazing Jewelry/ Bucuresti Mall

15:38:00

Fetelor, vreau sa va propun ceva frumos,un brand de bijuterii fine, mai lasati pandore..deja prea banal, #preacalatara... Va propun sa atrageti atentia catre Amazing Jewelry, un brand destul de tanar din Danemarca, dar care are deja trei magazine in Romania [ Bucuresti Promenada Mall, Bucuresti Mall Vitan si Timisoara Iulius Mall]

Poate fi si un cadou deosebit cuiva drag [ barbatii, ciuliti urechile] sau pentru noi, ceva fin si frumos.
Eu nu am reusit sa ajung la Promenada, dar la Bucuresti Mall, la deschiderea noului magazin am fost.
Evenimentul de deschidere a  avut loc luni, 18 decembrie in  centrului comercial Mall Vitan. Momentul a fost marcat de prezenta artistei Alina Eremia care, cu aceasta ocazie, a facut aparitia oficial ca imagine a brandului Amazing Jewelry in Romania.La eveniment a fost prezent si Jesper Nielsen, fondatorul brandului Amazing Jewelry, din Danemarca.
Tot de la Copenhaga a sosit, special pentru acest eveniment, DJ Lars, cel care a compus muzica pentru brandul de bijuterii si care a  sustinut un scurt concert live.
Bijuteriile sunt foarte frumoase, nu sunt scumpe,iar fiecare isi va gasi ceva pe plac. Inclusiv pentru copii. Asa ca hai, lasati pandorele, descoperiti un nou brand Amazing Jewelry, be amazing! 
You Might Also Like

4 comentarii