Play for Peace / The Body Shop Winter Trend

16:19:00

Asa cum ne-a obisnuit, THE BODY SHOP lanseaza in acest sezon noua campanie venita in sprijinul copiilor refugiati si le oferi un loc de joaca pentru un an.
Ganditi-va un pic, fiecare putem ajuta! In plus, sa ne bucuram de cadouri si produse absolut minunate.
Asadar, cadourile de Craciun The Body Shop se transforma automat in bucuria multor copii necajiti.
Craciunul se apropie si toti vom fi in cautarea de cadouri. Nu cautati mult, mergeti in magazinele TBS si alegeti colectiile  The Body Shop .
Incepand cu gama de ingrijire - faimoasele body butter si produse pentru baie senzationale, gama de makeup Winter Trend House of Holland sau oricare alta gama, toate in ambalaje festive, cutii-cadouri  gata pregatite sa ofere bucurie!
Din gama Bath & Body avem trei editii limitate cu noi arome senzationale, am fost in magazin si le-am incercat pe toate! Frosted Plum, Vanilla Chai si Frosted Berries,oricare la alegere, dar va spun eu, e greu de ales.Gamele cuprind produse pentru baie si corp - unt de corp, lotiune de corp, gel de dus, sapun, scrub pentru corp, crema de maini, shimmer mist pentru corp.


Gama de makeup ne bucura cu produse in editie limitata de Craciun - palete pentru ochi, rujuri lichide metalice si inca cateva produse cu sclipici, pentru corp si fata. Nu stiu cum sunteti  voi, dar mie imi vinein preajma sarbatorilor  sa ma dau cu sclipici din cap pana in picioare...
Glow for it - pudra cu puf si sclipici pentru corp foarte discret, dar atat de frumos! Pulverizatorul cu sclipici The sparkler gold este iarasi, senzational. In magazine veti descoperi sigur mai multe!
Si nu uitati, cand oferi bucurie si primesti inzecit!



Pentru alte produse pe care le-am descoperit in acest sezon la The Body Shop o sa scriu review separat.
                         Descoperiti noua colectie si oferiti bucurie celor din jur!

You Might Also Like

2 comentarii