ELEMIS - Defined by Nature. Led by Science

11:40:00

ELEMIS - un brand de Lux nr 1 in Marea Britanie in domeniul frumusetii... Si ma bucur tare mult ca l-am descoperit, ma bucur ca am putut fi prezenta la evenimentul de lansare si ma bucur ca acum, acest brand este disponibil si in Romania.

Toate produsele ELEMIS sunt rezultatul frumos intre stiinta si natura, rezultatul muncii oamenilor devotati in spatele acestui brand, inovatia, cercetarea si ...inspiratia din natura.


Povestea incepe in 1990 cand a inceput accesiunea extraordinara a brandului si rapid a ajuns lider in domeniul produselor si tratamentelor inovatoare. Rezultatele sunt reale si sunt dovedite clinic.
Nenumarate studii stiintifice , cercetarea si dezvoltarea  ofera un loc fruntas la nivel global.
ELEMIS este prezent cam peste tot in lume, in SPA-uri si saloane de Lux, unde ofera tratamente personalizate atat femeilor, cat si barbatilor.

Gama de produse ELEMIS este foarte vasta, orice problema a pielii poate fi tratata si rasfatata.
Pro-Collagen – Anti-rid
Renumita formula Pro-Collagen creata cu ingredienti activi marini si din plante ofera pielii un aspect neted, are efect anti-rid si previne aparitia ridurilor si liniilor fine. Tenul este vizibil intinerit
Pro-Definition – Contur si Fermitate
O piele imbatranita este o piele subtire, lipsita de fermitate. Multumita tehnologiei inovatoare, acesta gama redefineste conturul facial si ofera un efect de lifting instant.
Dynamic Resurfacing – Regenerare
Tenul lipsit de stralucire, se comporta ca si atunci cand porti o masca care nu lasa pielea sa respire. Multumita Tehnologiei patentate Tri-Enzyme care stimuleaza regenerarea naturala a pielii, tenul are un aspect mai luminos si mai sanatos.
White Brightening – Uniforma, fara pete
Aceasta gama se adreseaza tipurilor de ten cu imperfectiuni si pete pigmentare. Rezultatul acestui tratament este un ten uniform, luminos, vizibil intinerit.
Testate la nivel global pentru a garanta rezultate maxime.
Biotec – Energie celulara
Este dovedit stiintific ca sistemul BIOTEC ofera energie celulelor, imbunatatind vizibil aspectul tenului Acest sistem revolutionar energizeaza pielea din interior, pentru a avea un ten tanar, vibrant, plin de energie.


Produse pentru corp
Aceasta gama contine unele dintre cele mai bine vandute produse ELEMIS si ofera rezultate precise, in timp ce aromele delicate iti incanta simturile. Personalizati rutina dumeavoastra zilnica cu aceasta gama minunata cu plante aromatice si exotice, cu texturi diverse.
Seturi sezoniere si accesorii pentru acasa sau pentru SPA- uri.
Cele mai bine vandute produse ELEMIS sunt incluse in seturi cu un ambalaj elegant, care pot fi oferite persoanelor dragi cu ocazia zilelor de nastere,sau cu ocazia sarbatorilor.

TRATAMENTELE
Fiecare terapie spa, ce dureaza aproximativ un an pentru a fi creata, este creata de Noella Gabriel, ELEMIS Innovator, bazandu-se pe numeroase studii clinice si stiintifice care sa asigure ca fiecare terapie ofera rezultate reale. Fiecare tratament sau produs ELEMIS ofera solutii reale si clare si un program structurat bazat pe un stil de viata sanatos, fapt care diferentiaza clar brandul ELEMIS. Aceasta abordare ofera posibilitatea terapeutior ELEMIS sa livreze, in peste 1600 de Spa-uri din intreaga lume, programe de tratament si produse cu rezultate maxime, ceea ce incurajeaza repetarea vizitelor si o cerere constanta de produse pentru utilizare la domiciliu.


Tratamente faciale avansate
anti-imbatranire
Este dovedit clinic ca tratamentele Pro-Collagen si Age Defy, regenereaza, ofera luminozitate tenului si reduc aparitia ridurilor cu pana la 94%, doar dupa un singur tratament *.
*Studii clinice independente.
Tratamente faciale BIOTEC
Fuziunea unica dintre tehnologia activa si tratamentele manuale dezvaluie o noua generatie de tratamente faciale cu rezultate fara compromisuri. Cele 8 tratamente Biotec sunt personalizate in functie de nevoile specifice ale pielii si au rezultate exceptionale.
Tratamente Spa din magazine
Sunt tratamente realizate in 30 de minute cu efect instant si sunt disponibile doar in magazinele selectate de Elemis.
Tratamente Detox
Combinatia dintre tratamentul pentru fermitate si tratametul Detox lucreaza din interior spre exterior, iar tehnicile de masaj specifice ajuta la reducerea celulitei si a retentiei de lichide, in timp ce pielea ramane neteda si ferma.
Terapii corporale
Aceste tratamente extrem de puternice includ tehnici de masaj pentru fata si corp, pentru detensionarea muschilor, aromaterapie cu pietre, impachetari exotice si cu alge marine, cu efect autobronzant si tratamente speciale pentru perioada sarcinii.


Tratamente Travel Spa
Au fost create 4 tratamente Travel Spa, exclusiv pentru compania aeriana British Airways, dureaza 15 minute si sunt efectuate pe un scaun special de masaj.
Solutii pentru ten
Aceste terapii exceptionale trateaza si redau stralucirea tenului.
Tratamente pentru barbati
Special create pentru pielea barbatilor, aceste tratamente reduc semnele de imbatranire, calmeaza si decongestioneaza pielea.


In Romania toate produsele ELEMIS se distribuie prin ADDA SHOP- ADDA SHOP pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii oferite, consultanta de specialitate, oferte personalizate, livrare rapida, cu scopul de a castiga si pastra increderea si satisfactia clientilor.
Echipa ADDA SHOP, formata din profesionisti cu experienta recunoscuta in domeniu, este preocupata sa va acorde asistenta si sfaturi competente, la nivelul brandurilor de lux reprezentate. ADDA SHOP INFINITY SRL
Sediu: Calea 13 Septembrie 206D, București

You Might Also Like

2 comentarii

  1. multumim tare mult pentru prezentare, sunt chiar interesante!

    RăspundețiȘtergere
  2. Very interesting range!!
    I am your new follower, hope to see you on my blog.
    https://clickbystyle.blogspot.in/

    RăspundețiȘtergere