BIODERMA Hydrabio

08:34:00

BIODERMA mi-a trimis o surpriza, am primit doua produse din gama hydrabio, despre care o sa va povestesc azi.
Am inceput sa le folosesc si... cititi mai departe
                                  Apa Micelara Hydrabio H2O      
                                     Ser concentrat Hydrabio         


Incep cu apa micelara,pentru ca asa incepem si rutina de ingrijire, cu demachierea si curatarea tenului
Nu am folosit apa micelara Bioderma de ceva timp.. Tin minte ca am cumparat o micelara Bioderma si nu mi-a placut deloc, pentru ca mi-a iritat ochii foarte tare. Era din gama Sebium   si am inteles pana la urma ca nu era un produs potrivit tenului meu. De aceia e important sa folosim produse strict pentru problemele tenului nostru.
Cu micelara Hydrabio e cu totul alta poveste,imi place! Si cel mai important criteriu este pentru mine sa nu imi irite ochii,pentru ca ochii mei sunt sensibili, sensibilitatea provocata de concentrare mare la servici si datorita diferitelor lampi puternice la cabinet.
Apa micelara Hydrabio este indicata pentru ten deshidratat si sensibil. Toata gama Hydrabio eare brevetul Aquagenium care stimuleaza procesul natural al pielii de hidratare.
Prin acest brevet Bioderma garanteaza toleranta si comfortul optim pentru piele, rehidratarea naturala a pielii si curatarea eficienta de toate impuritatile.
Deci, confirm cu mana pe inima ca toate promise sunt adevarate, apa micelara este foarte buna, nu irita si curatata eficient. Daca aveti un ten deshidratat sau normal, sensibil sau pur si simplu acum, in sezonul rece,folositi aceasta micelara cu incredere.
In vara am folosit mult un produs din aceasta gama, am si scris despre el , v-am scris si pe Instagram si FB - Hydrabio Perfecteur SPF 30, mi-a placut mult aceasta crema,lejera, hidratanta, cu SPF mare
E perfecta si acum, sa nu uitam ca si in sezonul rece protectia solara e obligatorie.
Dar acum va fi vorba despre Hydrabio Serum concentrate.

Produsul face parte din aceiasi gama, are acelasi brevet Aquagenium, este destinat pielii deshidratate,sensibile. Dar cred ca e bun pentru orice tip de ten, sa nu uitam ca si ten gras are nevoie de hidratare.
Pielea noastra este supusa zilnic stresului enorm- poluarea, soare, vant, chiar si emotiile noastre - toate sa regasesc apoi pe chipul nostru..De aceia e foarte important sa ne iubim! Sa ne iubim organismul,pielea,parul, sa ne acordam atentie, sa ne rasfatam. Sa folosim produse corespunzatoare,da.

Asa cum spuneam, am inceput sa folosesc si serul concentrat hydrabio, ma bucur ca l-am descoperit si il folosesc dimineata inainte de machiaj. Intodeauna fac un masaj facial dupa ce aplic produsul, fie si trei minute, dar asa e mult mai eficient. V-am mai scris despre asta, masajul facial si drenaj limfatic impreuna cu creme dau rezultate mai bune, stimuleaza circulatia, nu o sa aveti niciodata cearcane sau umflaturi.
Serul are o textura lejera, ca un gel transparent.Nu are miros. Intra repede in piele si lasa senzatia de catifelare si netezire. Hidrateaza bine, nu lasa pelicula lipicioasa si este perfect ca baza de machiaj.
Imi place tare mult, mai ales ca efectul hidratant se pastreaza toata ziua. Nu luceste pe ten, dar ofera luminozitate. Love it! Acest produs este potrivit pentru orice tip de ten! Must have!

 

You Might Also Like

3 comentarii

  1. sunt minunate toate produsele de la Bioderma, le folosesc cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte bune produsele Bioderma, si mie imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu tot Bioderma folosesc, desi am incercat si altele, tot la ei ajung!

    RăspundețiȘtergere