Skin Care / The FAM Beauty Salon

08:10:00

Astazi vorbim despre ingrijirea tenului si experienta mea la salonul The FAM, dar mai intai de toate vreau sa va povestesc despre cateva trucuri si sfaturi utile in ingrijirea tenului acasa si la salon, sper sa va fie de folos.
Cu Iuliana Radu, cosmeticiana The Fam

O femeie ingrijita sa vede. O femeie ingrijita intodeauna gaseste timp pentru ea, indiferent cu ce se ocupa, cat si unde lucreaza sau nu lucreaza, cu cine traieste si ce face in general. O femeie ingrijita are grija de sanatatea ei, de sufletul ei, de preocupari, starea ei de bine. Important sa constiintizam ca acest lucru nu poti obtine pe moment, este o "munca"zilnica, nu e un lux si supraefort, este o rutina placuta, regulata!


O femeie ingrijita intodeauna are parul curat, matasos, are o dantura frumoasa si zambeste des. O femeie ingrijita nu miroase a transpiratie, ea nu se parfumeaza strident, ci miroase suav doar cat sa-si lase amprenta personala. O femeie ingrijita este intodeauna epilata si are pielea corpului hidratata. Are manichiura si pedichiura perfecta intodeauna, nu doar ocazional. Ea poarta lenjerie frumoasa si sexy pentru ea, ca un dar pentru corpul ei. Este imbracata curat si proportional . O femeie ingrijita merge intodeauna drept, este increzatoare in forte proprii. Ea are grija  ce mananca si cata apa bea. Ea are ten luminos fara un machiaj excesiv, ea este blanda si prietenoasa si pastreaza spiritul pozitiv toata viata.
Toate aceste lucruri sunt foarte simple, unele se pot invatate sau se impune. E foarte important sa intelegem ca doar noi pentru noi putem face toate astea ca sa fim sanatoase, fericite si luminoase la suflet.

Primul impact cand ne uitam la o femeie este aspectul ei in general, fata, ochii... Fata cateodata tradeaza varsta si stilul de viata. De aceia femeile in toate timpurile au incercat sa ascunda ridurile,pielea terna si obosita. Dar asa cum am spus, ca sa arati bine trebuie sa muncesti regulat.
Am de povestit foooarte multe despre ingrijirea faciala. Ca medic vreau sa mentionez cateva lucruri importante. Fata, capul si gatul au mai mult de 100 de muschi! Muschi care au o importanta majora in aspectul facial si  starea tenului. Muschii care isi pierd tonusul si nu mai pot rezista fortelor gravitationale odata cu varsta. Si varsta nu inseamna a doua tinerete... ci procesele astea incep chiar dupa 30 de ani. Pielea devine mai subtire, fibrele de colagen si elastina se degradeaza, proprietatile de aparare a pielii scad, circulatia sanguina se deterioreaza si multe alte procese devin ireversibile...
Procesul de imbatranire este inevitabil si cine crede ca are tot timpul inainte se insala amarnic.
Timpul chiar trece repede si cred ca e momentul sa te gandesti la asta!
De aceia, va recomand din toata inima sa faceti facebuilding - exercitii pentru tonifierea musculaturii faciale [ gasiti pe youtube], dar nu uitati ca toate astea trebuie facute regulat, adica zilnic! Va recomand din toata inima masajul facial, masaj pentru drenaj limfatic facial si exercitii fizice in general. Postura ! Postura dreapta este foarte importanta. Daca aveti ceva probleme, gasiti un osteopat bun!
Si dupa ce ne-am trezit, am facut cateva exercitii esentiale pentru fata si corp, am zambit in oglinda si am memorat zambetul pentru toata ziua, ne ocupam de ingrijirea faciala propriu zisa si credeti-ma, toate insumate nu ocupa mai mult de 10 minute, dar atat de importante.
- Demachierea si curatarea , in fiecare dimineata si seara. Chiar daca dimineata nu avem machiaj pe fata, tenul trebuie demachiat  si curatat de toate rezidurile eliminate de ten peste noapte. In functie de tipul de ten alege curatarea cu un produs special, spuma sau gel, cu apa nu foarte fierbinte.
- Tonifierea. Am facut deja masajul facial si am stimulat circulatia sangelui, acum putem aplica un tonic sau cum fac eu -un cubulet de gheata .
- Hidratarea . Pentru orice tip de ten, de la gras pana la uscat, hidratarea este un must !
Astea sunt pasii esentiali, fara de care nu exista ingrijirea normala.
In afara de acesti pasi, tenul trebuie rasfatat cu masti, exfolierea si curatarea mai profunda. Daca faceti asta, este minunat. Dar ingrijirea de acasa nu este intodeauna indeajuns, de aceia exista saloane de infrumusetare si unde trebuie sa mergeti macar o data la o luna sau doua luni. Pentru ca in saloane se folosesc produsele profesionale si sunt oameni instruiti, procedurile sunt mult mai eficiente si dau rezultate mai rapide.  Gasiti un salon  si o cosmeticiana de incredere, rasfati-va tenul cu produse profesionale si pana la urma sufletul si mintea.
Despre salonul The Fam am mai scris si va recomand sa descoperiti acest loc foarte primitor cu oameni profesionisti. De data asta am ales sa fac aici un tratament facial complet, sa cerea reinnoirea tenului dupa o vara insorita.
Iuliana Radu, asa se numeste cosmeticiana care s-a ocupat de mine, s-a dovedit o profesionista desavarsita si un om deosebit cu mintea deschisa si suflet mare. Da, conteaza imaginea unui specialist. Altfel cum putem avea incredere? V-ati lasa pe mainile unei coafeze cu par slinos sau unui medic in halat murdar? Asta asa, ca exemple. Iuliana radiaza de sanatate si incredere, de aceia puteti fi sigure ca dupa tratamentele ei aceiasi incredere veti avea si tenul va radia, iar relaxarea si rasfatul e suprem.



Asa am petrecut si eu la ea vreo doua ore si nici nu stiu cand au trecut. M-am relaxat complet, intuiam doar ce imi face [ dupa aia am ascultat cu atentie..] , iar dupa tratament am simtit intradevar pielea mea mai curata, mai luminoasa si hidratata.



In salonul The Fam se folosesc produse profesionale Maria Galland. Daca nu stiati, in anii 60, frantuzoaica Maria Galland impreuna cu un medic dermatolog au pus bazele unui concept de tratament unic , concept care stabileste standartul de infrumusetare si acum, cu mare succes in toata lumea. 40 de tari in peste 10000 de saloane folosesc acum produse si tratamente Maria Galland Paris.
Asadar,produsele si tratamentele Maria Galland Paris gasiti la salonul The Fam, strada Av. Marcel Andreescu, 48. Telefon 0799434935. Pagina de FB
Tratamentul meu personalizat a urmarit hidratarea si hranirea tenului in cateva pasi
- Demachierea si curatarea :
   demachierea cu demachiant bifazic si crema demachianta. Apoi a urmat curatarea tenului prin microdermabraziune cu cristale de diamant. Rezultatul este o exfoliere usoara a tenului. Prin aceasta metoda se indeparteaza celulele moarte rapid si eficient. Este o procedura indicata tenului cu pete pigmentare, semne postacneice, ten tern, obosit, dar si diminuaza ridurile.
In caz de nevoie se face si extractia manuala sub aparatul cu abur.
- Hidratarea si hranirea tenului :
    intrucat fiecare zona are nevoi specifice, fiecare zona a fost tratata ca atare. Produse Maria Galland au concentratie mare de ingrediente active precum acid hyaluronic , extract de celule stem de origine vegetala,  trufe albe . Fiecare zona a fost hidratata si hranita in profunzime prin aplicarea esentelor si masaj facial cu drenaj limfatic.
- Mezoterapia virtuala:
Mezoterapia virtuala, denumita si electroporatie, este o procedura estetica inovatoare, care transporta la nivelu dermului si epidermului, cu ajutorul anumitor tipuri de curenti, mai multe principii active dispuse in esente. Datorita penetrarii in profunzime a principiilor active, rezultatul este mentinut pe o perioada mai lunga de timp. Mezoterapia virtuala are numeroase beneficii, printre care efectul de lifting facial si tratarea cu succes a ridurilor de expresie. 

- Masca: 15 minute de somn cu masca pentru fermitate cu argila, ginseng si oligoproteine vegetale.
Dupa indepartarea mastii s-a aplicat serumul hidratant cu acid hyaluronic. Asta a fost, un timp pretios pentru mine, tenul meu, mintea mea si starea mea de bine.



Dupa   ce am iesit din salon am mers pe strada foarte fericita, cu capul in nori..nu am stiut nici unde am parcat masina. Asta inseamna starea alfa [ stiti despre ce e vorba? ] , iar in starea asta omul este capabil sa intoarca muntii, ca tot ziceam de incredere.
Stiti, de multe ori aud femei spunand ca nu au timp sa faca anumite lucruri pentru ele, fie o simpla manichiura sau sport.. Se dedica in totalitate barbatului[dar va  constata in timp ca nici barbatului ei nu e interesanta], copiilor [copii cresc si vor sa vada mama frumoasa langa ei, nu obosita si trista], jobului plictisitor si se invarte ca veverita in cerc fara scapare.. Sa ne intelegem, si eu sunt o femeie obisnuita, merg cu drag la munca si iubesc ceia ce fac, gatesc, spal, calc, ma ocup de blog, de colectia mea, de casa, dar gasesc timp si pentru sport, yoga, calatorii, imi place sa desenez, sa fac proiecte diy, sa ma ingrijesc, sa dansez. Toate astea ma fac fericita. Daca eu sunt fericita si oamenii in jurul meu sunt fericiti. Sa va spun inca ceva, fiul meu are 30 de ani si e foarte mandru de mine, nimeni niciodata nu a spus ca sunt mama lui, ci prietena, daca nu stie. Stiti... timpul trece si toti imbatranim, dar haideti sa fim mereu femei ingrijite,interesante, fericite si sanatoase. Totul este in mainile noastre!
Daca nu ati gasit inca un salon unde sa va simtiti bine, va recomand The Fam, un loc minunat,linistit cu profesionisti in domeniu infrumusetarii. Aici va puteti rasfata din cap pana in picioare. Eu am incercat toate serviciile - coafura [ Ady e genial, artist!], mani-pedi[probably the best, sincer] si acum tratament facial[ Iuliana, face master, o profesionista desavarsita!]. 
Aceasta nu este reclama, este o parerea sincera despre serviciile incercate pe pielea mea. 
Va doresc sa fiti sanatoase, frumoase,ingrijite,iubite, fericite! Viata e frumoasa!

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Foarte frumos articolul tau Stella, asa cum ne-ai obisnuit, te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cat de frumos ai scris! Am aflat multe chestii interesante, da. Si la salon o sa ma duc cu siguranta. Multumesc de recomandare! Miruna

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos ai scris tu despre ingrijire! Despre a ne simti bine in pielea noastra si despre a avea grija de noi! :)

    RăspundețiȘtergere