Probably the best PASTA in town!

15:16:00

Pasta.. probabil cel mai raspandit fel de mancare de pe planeta, nu mai vorbesc de italieni. Chiar daca pastele au inventat chinezii, ele sunt 100% reprezentative pentru Italia. Italienii au mers departe si au inventat zeci de sortimente de paste si tot atatea sosuri si combinatii pentru mancarea lor preferata.
Aparent un fel de mancare foarte simplu, dar plin de savoare .


In Bucuresti exista loc unde pastele sunt vedetele meniului, aici poti manca nenumarate feluri si combinatii de paste. Probabil, dupa ce veti vizita acest loc, nu veti mai dori sa le gustati in alta parte.
Eu am fost la PASTA Floreasca [ strada Tudor Stefan 32 ],


dar mai este unul in Calea Victoriei 26.
Locatia din Floreasca e super cute, incepand cu terasa si curtea foarte placut amenajate, pana la interiorul gandit "ca acasa". Mesele au design aparte, cu sortimente de paste la vedere. Bucataria este la vedere unde poti urmari cum bucatarul iti pregateste mancarea live. Si muzica in surdina, ever green.



Dintre 13 feluri de paste si mai mult de 30 de sosuri mi-a fost greu sa aleg ceva, mai ales ca tu poti face orice combinatie doresti. Nu va spun ca nici nu am ajuns la desert, care tot e in stilul italian, delicios.Am savurat o portie imensa de paste intr-o atmosfera prieteneasca si linistita.
In afara de paste, gasiti peste proaspat, fructe de mare, pizza, salate si alte feluri de mancare italienesti. Pofta buna!

You Might Also Like

5 comentarii