My fav #Lorealmakeup

08:04:00

Fetele dragi, astazi vorbim despre LÓREAL , despre cateva produse favorite, sper sa va fie de folos review-ul. O sa cant oda brandului LÓREAL, cant ce vreau pe banii mei. Pentru ca imi place!
LÓREAL e un concern imens care reuneste mai multe branduri, atat mass market cat si luxury, stim cu totii. Sub hashtag #Lorealmakeup o sa gasiti pe retele de social media totul despre noutati,produse si review-uri.
Cred ca nu exista femeie care nu a avut vreodata produse de machiaj LÓREAL... Primul meu produs din acest brand a fost un ruj, foarte demult si vreau sa va spun ca aroma aceia s-a pastrat si acum in toate rujurile lor, este inconfundabila si mie personal sa asociaza cu marca LÓREAL.
Dar azi nu va povestesc despre rujuri, chiar daca am destule si le iubesc, vreau sa povestesc despre celebrul fond de ten ACCORD PARFAIT [ despre care v-am mai povestit si pe youtube] si doua mascare.

Sincer va spun, pentru mine fdt Accord Parfait Lóreal este nr 1 ! Mereu, dar mereu ma intorc la el, chiar daca am alte o suta de la Armani, Shiseido si Marc Jacobs[ fiecare are plusuri si minusuri], dar asta nu are minusuri ... Nu stiu cum reuseste.



Imi place ca este lichid si se aplica extrem de usor. Imi place cum uniformizeaza culoarea tenului. Imi place ca are acoperire medie foarte buna. Imi place ca ofera un aspect natural. Imi place ca rezista bine, ca nu usuca tenul, nu oxideaza, nu dispare in pete.. Imi place totul! Cred ca s-ar potrivi tuturor tipurilor de ten, de la gras pana la uscat si nu cred ca cuiva s-ar putea sa nu-i placa, sincer. Este pur si simplu genial. Sper sa nu dispara de pe piata.  M-ar placea sa aud si parerea voastra, l-ati incercat?
Acum despre mascara. Cred ca am folosit toate, dar toate mascare LÓREAL, nu pot sa spun ca absolut toate mi-au placut, dar trebuie sa recunosc ca stie Lóreal, stie sa infrumuseteze femeia, stie sa faca produse geniale. Si la preturi accesibile.
Mascara Miss Baby Roll am luat-o cred la inceputul verii si ne-am ptrecut vara impreuna.. Stiti, asta ca in dragoste, tu mi-ai promis, eu te-am crezut. Asa si aici, a promis ca face mega volum, poftim volum! In afara de volum  poftim si extra alungire si curbare[ si asta nu a promis, e doar un bonus si surpriza placuta]  . Periuta din silicon cu perii special concepute [complicat, dar eficient] separa, alungeste si ofera mega volum genelor. Mersi LÓREAL  ca iti respecti toate promisiunile, te iubesc!
Mascara Paradise Extatic am luat-o din Odessa, nu stiu daca a aparut la noi, dar cu siguranta va aparea. Paradisul genelor, ochilor, privitorului sau paradisul femeilor, nu stiu, dar e un paradis! Aici periuta e obisnuita, aparent fara design complicat, dar din doua miscari face niste gene de vis.. Aaa, iata ca am gasit explicatia, paradisul paradisului! Am vazut ca exista batalia intre aceasta mascara si alta de la alt brand renumit - Better than Sex, dar va spun eu si trebuie sa ma credeti pe cuvant, experienta mea de femeie priceputa la toate, nu exista nimic mai bun decat sex!
Ati inteles voi. Deci daca visati cu ochii deschisi la gene false de papusa, luati oricare varianta de mascara si sigur paradisul va fi mai aproape.


Sper ca ati inteles umorul cu care am scris si sper ca veti face alegeri potrivite.. stiti voi, intre sex si..
Nu, nu alegeti nimic. Meritati tot ce e mai bun! LÓREAL, desigur!  With LOVE!

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Si mie imi plac produsele L'Oréal, am folosit multe si diverse de-a lungul timpului. Imi plac foarte mult produsele L'Oréal pentru ingrijirea parului -- in momentul de fata folosesc sampon, masca de par si detangler de par, toate sunt grozave. Un alt produs frecvent de la L'Oréal in trusa mea de frumusete este pudra compacta, in prezent folosesc pudra L'Oréal Infallible. Am revenit de multe ori la pudrele compacte L'Oréal, le gasesc foarte bune. Am mai folosit rujuri L'Oréal in trecut (acum n-a nici unul). Mai recent am folosit rimelul L'Oréal Telescopic -- un rimel pe care tot tu Stela mi l-ai recomandat si l-am luat urmandu-ti sfatul. Mi-a placut acel rimel incat l-am luat dupa aceea din nou.

    Multumesc pentru cele doua sugestii de mascara -- voi tine cont de aceste sugestii si imi voi lua aceste mascara pe viitor.

    Sa ai o saptamana frumoasa draga Stela.

    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi plac, am cateva pe care le recumpar!

    RăspundețiȘtergere