GALENIC Aqua Infini

11:59:00

Știați că celulele conțin 60% apă, ceea ce conferă organismului tinerețe, sănătate și vitalitate? Pe măsură ce se înaintează în vârstă, apa din celule se pierde. În plus, factorii externi pot provoca deshidratare (frigul sau căldura, aerul condiționat sau chiar fumul de tutun), astfel încât se intensifică pierderea naturală zilnică a apei cu până la 3 litri!
Pentru protecția pielii împotriva pierderii de apă și pentru un aspect plin de vitalitate si frumusețe, hidratarea trebuie să fie constantă și inteligentă, atât din interior, cât și din exterior. 





 

Maeștrii formulatori Galénic au obținut o formulă bazată pe un amestec de hidratare pentru a reţine în permanenţă apa în piele, astfel luând naștere SERUL AQUA INFINI

Roza Ierihonului care umple celulele cu apă – Glicerină vegetală şi sorbitol care captează apa în jurul celulelor – Acid hialuronic care hidratează şi conferă volum la suprafaţă. Toate aceste ingrediente active au fost introduse în structura galenică TAMIS³ MOLÉCULAIRETM, special creată pentru ca Roza Ierihonului să îşi păstreze întreaga eficienţă şi să fie transportată în inima celulelor pielii.

 
Din punct de vedere clinic, testul realizat a confirmat de departe puterea extrem de hidratantă a acestui ser: hidratează intens pielea, până la + 91 %, iar efecte ale hidratării se constată la peste 48 de ore*.
Pentru o piele delicată și mai catifelată ca niciodată, vă invităm să încercați serul ultra-hidratant AQUA INFINI, disponibil în farmacii.
Mai multe detalii puteți găsi pe www.galenic.ro sau www.facebook.com/GalenicRomania

You Might Also Like

2 comentarii