Conferința „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”

17:53:00

Peste 250 de pasionați de imagine digitală și exprimare vizuală s-au întâlnit joi, 5 octombrie, la unul dintre cele mai importante evenimente din România dedicate fotografiei, videografiei și vlogging-ului, „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”.


Prima ediție a conferinței „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” a îmbinat informația cu practica, noutățile cu experiența, dorința de inedit cu tehnicile clasice. S-a adresat iubitorilor de imagine și a adus în prim-plan o serie de subiecte actuale, dezbătute de unii dintre cei mai apreciați specialiști din domeniu. Astfel, „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” a fost pentru o zi destinația tuturor pasionaților de digital imaging.
 


Participanții au aflat de la speakerii evenimentului, Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie, Laura Mușuroaea, Andrei Baciu și Daniel Chindea, noutățile și tendințele din domeniu.

Nick Driftwood le-a dezvăluit invitaților din experiențele sale de pe platourile de filmare, tendințele video de pe plan internațional, dar și despre întâlnirile memorabile de la filmări, cu mari producători, precum Francis Ford Coppola.

Vlad Eftenie a captivat publicul cu o prezentare care a adus în centrul atenției emoția exprimării vizuale și magia fotografiei. În plus, a oferit răspunsuri complexe la întrebarea, „De ce iubim fotografia?”.

 
Laura Mușuroaea, una dintre primele vloggerițe de beauty din România, a povestit despre evoluția vlogging-ului. Cei din sală au mai aflat care ar trebui să fie primii pași în vlogging până la a crea un content relevant.

Andrei Baciu a vorbit despre „Storytelling și metaforă în fotografie”, făcând o paralelă cu arta literară.


Daniel Chindea a realizat o incursiune în tipurile de aparate foto, „Mirrorless versus DSLR”, și le-a arătat celor prezenți cum să-și aleagă produsul potrivit în funcție de stilul fotografic pe care îl adoptă.
Despre F64
F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: F64.ro. Cu o echipă de peste 150 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de fotografie și F64, pasionații pot urmări conturile oficiale de Facebook, Instagram și Twitter.

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Cred ca a fost o experienta frumoasa :), te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare ca a fost foarte interesanta conferinta. Mi-ar fi placut sa fiu acolo, sa ascult pentru ca si eu sunt pasionata de domeniul asta.

    RăspundețiȘtergere