Beauty News / REPECHAGE Fusion

15:28:00

Ca tot am vorbit despre ingrijirea constanta a pielii, astazi va povestesc despre noua gama REPECHAGE FUSION - o gama de masti faciale cu ingrediente naturale, extrem de eficiente,placute si ... frumos mirositoare.
Mastile faciale sunt o etapa importanta in ingrijirea tenului, sunt tratamente expres pentru orice nevoie a tenului. Eu aplic masca de obicei de doua-trei ori pe saptamana, atunci cand imi spal parul, mi-e foarte comod asa sa ma dau cu tot felul de masti [ cateodata aplic si doua masti diferite, de exemplu una de exfoliere si curatare,apoi una hranitoare]
E foarte important sa intelegem ca mastile sunt menite sa lucreze mai profund, mai eficient.
Iata ca brandul american REPECHAGE a creat pentru acest sezon noua linie de produse, masti aromate cu inrediente pretioase, un adevarat rasfat senzorial.

                                               Vedeti cum arata? Arata si miroase delicios!



Berryfina, masca pentru luminozitate. Contine afine, capsune, pudra de sfecla rosie, ingrediente bogate in vitaminele A si C cu rol in normalizarea si echilibrarea tenului, care asigura protectie antioxidanta superioara.

Pumpkinfina, masca cu multivitamine. Dovleacul este o sursa de vitamina A, ce calmeaza si catifeleaza pielea, vitamina C, care actioneaza ca antioxidant, dar si enzime si acizi alfa hidroxilici(AHA) pentru luminozitate si uniformizare.

Chocofina, masca de hidratare. Pudra de cacao este recunoscuta pentru flavonoidele pe care le contine si rolul lor in protectia pielii, stimularea circulatiei si hidratare. 
 
Matchafina, masca de curatare. Pudra de matcha este foarte bogata in clorofila. Catechinele continute sunt antioxidanţi puternici si au proprietati de calmare pentru piele.

 
Baza mastilor pentru acasa este reprezentata de argila caolinica, ce curata in profunzime si netezeste pielea, ilite, un mineral din argila care ajuta la indepartarea excesului de sebum, precum si la curatarea si exfolierea profunda, si pulbere de diatomee de pamant, o roca sedimentara naturala, care ajuta la tonifierea tenului, diminuand aparitia imperfectiunilor pielii.


 
Ritualul de ingrijire pentru acasa este completat de un gel de curatare foarte bland, a carui formula include extract din alga laminaria digitata, combinat cu uleiuri derivate din plante, si un produs hidratant si calmant, un souffle bogat in ulei de cocos organic, aloe vera, musetel, vanilie si ceai de rooibus.
Repêchage transforma ingrijirea pielii intr-o adevarata experienta senzoriala. Bucura-te de tot ce este mai bun si gustos din natura pentru pielea ta!
Incercati aceste tratamente la saloane selectionate, dar alegeti si produse pentru acasa, ca rasfatul sa fie complet.
 

You Might Also Like

2 comentarii