Grecia in Bucuresti / MEZE Taverna

08:20:00

Tocmai m-am intors din vacanta. Si una din destinatiile mele a fost Grecia. Grecia... cu peisajele ei minunate, munti si mare laolalta, mancare gustoasa si amintiri. Amintiri de vacanta ce imi voi incalzi sufletul tot anul.

Mi-e greu sa cred ca exista vreun roman care inca nu a fost in Grecia. Si cum a spus cineva - "Grecia e pamant romanesc", asa si este. Dar cum nu putem sa stam mereu in vacanta in Grecia, iata ca avem o mica oaza greceasca chiar in centrul Bucurestiului - MEZE TAVERNA - o taverna autentica greceasca cu atmosfera, coloritul si mancare buna.



Meze inseamna gust, gust adevarat grecesc, povestea, bucuria de viata, aventura gastronomica.
Va recomand sa incepeti cu tzatziki, salata greceasca  sau alte aperetive tipice, pentru a deschide apetitul si a savura mai departe souvlaki, saganaki  sau sardine .... Desertul va veni cand parca nu mai poti, dar nu va grabiti, mai stati la povesti. Povestea desertului e tot cu gust, aroma si savoare.

Intre placinta greceasca cu portocale, baklava, iaurt grecesc cu miere de pin din Halkidiki ce alegi? Stiu, e greu.. mai ales ca asta nu e tot. Nu e tot, pentru ca povestea greceasca nu se opreste aici, mai aveti multe de descoperit la MEZE TAVERNA. Asadar, pofta buna, traiti intens, condimentati povestea vietii cu gusturi si arome, descoperiti intodeauna ceva nou, faceti ce nu ati mai facut pana acum si totul va fi bine!




You Might Also Like

1 comentarii