CO2RE Intima / ELOS Skin Laser Center

16:58:00

      Dragile mele, o informatie utila pentru noi, femeile. Sa fiti sanatoase si frumoase!
Rejuvenarea vaginală cu laserul CO2RE Intima oferă rezultate foarte bune, devenind cea mai bună alternativă la intervențiile chirugicale de reîntinerire a zonei vaginale și a altor probleme conexe. Rezulatele dovedite clinic, gradul foarte ridicat de satisfacție al pacientelor și siguranța tratamentului fac din acest aparat un real simbol al felului în care femeile pot să își recapete sănătatea intimă și totodată, încrederea în sine.

Rejuvenarea vaginală CO2RE Intima este cel mai bun tratament pentru laxitatea vaginală și incontinență urinară la femei 
 

Laxitatea vaginală, lipsa de lubrifiere și durerea în timpul actului sexual sunt câteva dintre neplăcerile pe care le experimentează femeile care aleg nașterea pe cale naturală.

În prezent, multe femei, indiferent de vârsta pe care o au suferă de o lipsă a sănatății mucoasei vaginale (care se manifestă prin atrofie, lipsa lubrifierii și dispareunie – discomfort în timpul actului sexual), de un aspect îmbătrânit al regiunii vulvare (laxitate sau tulburări de pigmentație) sau chiar de incontinență urinară.

Statisticile arată că aproape 70% dintre femei se confruntă, la menopauză, cu atrofie vaginală, uscăciune, infecţii sau incontinenţă urinară.
Toate aceste probleme au un impact major asupra calității vieții, dar în tratarea cărora până în prezent nu au existat soluții non-invazive. CO2RE Intima tratează regiunea intimă, redând lubrifierea naturală și elasticitatea. În plus, elimină problema incontinenței urinare, cauzată de o laxitate a fibrelor musculare.

Ce presupune tratamentul de rejuvenare vaginală CO2RE Intima?

CO2RE Intima este o procedură simplă, non-chirurgicală, utilizată în menținerea sănătății zonei intime. Aplicatorul special, de unică folosință, conceput pentru zona intimă a femeilor, atât internă, cât și externă, emite unde laser care au scopul de a stimula producția de colagen și elastină, fără disconfort. Tratamentul durează puțin, nu necesită anestezie și nici o conduită specială post procedură. În prealabil, este necesar un control ginecologic, pentru a exclude posibilele afecțiuni inflamatorii sau infecțioase. Majoritatea pacientelor observă și simt o îmbunătățire chiar după prima ședință. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, se recomandă un protocol de 3 sedințe, efectuate la un interval de 4 săptămâni.
 
Un studiu coordonat de Dr. Arroyo și efectuat în rândul femeilor din Spania care au efectuat procedura, indică următoarele rezultate: 81% dintre paciente au remarcat îmbunătățirea vieții sexuale, 94% au declarat că sunt multumite de aspectul zonei și 94% l-ar recomanda și altora.
CO2RE Intima este prima procedură cu Marca CE și aprobare FDA pentru rejuvenare intimă și tratarea atrofiei vaginale.
Clinica Elos Skin & Laser Center este singura care dispune în prezent de tehnologia CO2RE, produsă de Syneron Candela, cu cele mai bune rezultate obținute în urma studiilor clinice realizate.

 
www.elos.ro
clinica@elos.ro
0729.232.889
 

You Might Also Like

0 comentarii