#MUAH #Lipstick #UrbanVibe / Concurs

13:12:00

Stiu ca iubiti rujurile mate, pigmentate, ultra-rezistente si in acelasi timp confortabile pe buze. Mai stiu de asemenea si ca v-ar placea sa le aplicati usor si rapid, mai ales atunci cand sunteti grabite (adica mai tot timpul). Pentru voi MUAH - cel mai nou si cool brand de make-up - a conceput colectia de rujuri lichide mate Urban Vibe.


In ciuda faptului ca este mat, rujul Urban Vibe din portofoliul MUAH ramane catifelat pe buze, nu le usuca, este opac de la primul strat si rezista pana la 12 ore. 

 
 Iar spre deosebire de alte rujuri mate longwear, Urban Vibe nu creeaza asteptari, ci le intruneste, stiind prea bine cat de putin timp aveti la dispozitie si cat de mult va doriti sa aveti o imagine perfecta chiar daca nu sunteti foarte pricepute la machiaj. Este un sentiment eliberator, asa cum ar trebui sa fie de fapt machiajul intr-o lume ideala, lipsita de presiuni si de reguli. Urban Vibe invaluie buzele intr-o culoare intensa dintr-o singura aplicare, secretul constand in forma stilizata a aplicatorului, gandita sa se muleze perfect pe forma buzelor si sa ofere o precizie de neegalat. Inca de la prima utilizare a rujului lichid va dati seama cat de intuitiv si de simplu este. Practic Urban Vibe face treaba in locul vostru, oriunde v-ati afla si oricat de grabite ati fi. 

De la cele mai naturale nuante de bej la cel mai flamboaiant rosu scarlet, MUAH a creat o gama impresionanta de nuante Urban Vibe, cu denumiri sugestive, desprinse parca din paginile unui manual de seductie modern:
·       O paleta de tonuri nude, conceputa pentru a se armoniza cu diferitele pigmentatii ale pielii, ce alterneaza bejurile discrete cu nuantele maro ciocolatiu: Naked Touch, Naughty Nude, Warm Me si Call me.
·       Un degrade incitant ce porneste de la tonuri de roz trandafiriu pana la fuchsia luminos si rosu scarlet: Get Ready, Beauty and the Pink, Fifty Shades of Red.
·       Cele mai surprinzatoare nuante de burgund si violet, care cu siguranta va vor ademeni sa le incercati macar o data: Wild Night, Secret Lover, Dirty Dancing, Bad Girl.
Mai multe detalii despre noile rujuri lichide mate Urban Vibe (MUAH) regasiti in materialele de presa atasate, iar pentru orice alte detalii va stau cu drag la dispozitie. 
Brandul MUAH este disponibil momentan prin intermediul partenerului Cupio (www.cupio.ro) , urmand ca in scurt timp sa fie lansata si platforma dedicata – www.muah.ro.
*Pret promotional MUAH Urban Vibe: 25, 90 lei (7 gr). 
Si acum atentie!
Pe pagina mea de FASHION DOCTOR am lansat concurs, puteti castiga 2 rujuri frumoase! Aleg castigatoarea cand ma intorc din vacanta. Multumesc!
 

You Might Also Like

4 comentarii