Sun Protection / SVR Sun Secure

18:47:00

Am primit ceva timp in urma cateva produse dermatocosmetice SVR din gama Sun Secure, gama pentru protectie solara.
Le-am testat, le-am folosit, sincer, mi-au placut mult. M-am indragostit de Crema colorata Sun Secure ! O crema perfecta cu SPF 50+ cu o nuanta universala care protejeaza si acopera imperfectiunile in acelasi timp! 
Mi-a placut mult si Sun Secure Brume  Spray 50+ - un spray invizibil, revigorant. Nu uitati, toate produsele SVR, dar si o multime de alte produse dermatocosmetice le puteti gasi pe OPTIMASHOP!


In ultimii ani, campaniile de informare referitoare la riscurile expunerii la soare cu o protectie insuficienta, s-au concentrat asupra impactului razelor UVA si UVB asupra pielii, acestea fiind responsabile cu producerea celor mai ingrijoratoare daune atat la nivel superficial, cat mai ales in profunzimea dermului. Daca razele UVA (cu lungimi de unda lungi) contribuie la imbatranirea prematura a pielii, deteriorand elastina, razele UVB (cu lungimi de unda medii) altereaza ADN-ul celular, favorizand dezvoltarea anumitor forme de cancer al pielii. Insa protectia anti UVA/UVB (raze ce constituie 10% din totalitatea razelor soarelui) oferita de majoritatea produselor cu actiune specifica, blocheaza doar 10% din razele soarelui (razele din spectrul vizibil si cel infrarosu fiind 90% din tottalul radiatiilor solare)! Aceasta a fost premisa avuta in vedere de catre specialistii Laboratoarelor SVR in momentul in care au demarat cercetarile pentru conceperea gamei Sun Secure, o inovatie absoluta in arealul produselor dedicate protectiei solare, prin prisma tehnologiei unice capabila sa tinteasca 100% radiatiile solare. 

 
SVR Sun Secure este prima linie foto-protectoare care garanteaza un bronz sanatos, sigur, omogen si de calitate pentru intreaga familie, produsele solare cu o toleranta ridicata fiind special formulate pentru a raspunde nevoilor tuturor tipurilor de piele (mai ales cea hipersensibila) si segmentelor de varsta.
Gratie continutului de filtre 100% organice si minerale (filtrele minerale fiind recomandate pentru pielea sensibila la razele soarelui), a rezistentei la apa, transpiratie si frecare, precum si a lipsei oricaror substante cu potential alergen din compozitie (parabeni, propilen glicol, octrocrilen, uleiuri minerale), cremele solare SVR Sun Secure sunt ideale mai ales pentru pielea extrem vulnerabila a bebelusilor si copiilor. 


 
Integral Secure Technology este complexul exclusiv patentat SVR, care ridica protectia solara la un nivel al performantei neatins pana in prezent. Pentru prima data, o gama de produse fotoprotectoare reuseste nu doar sa asigure o blocare 100% a radiatiilor solare, ci sa si fortifice sistemul natural de aparare a organismului, prin optimizarea functiilor acestuia, contribuind totodata la regenerarea cutanata. 

 
Pentru o protectie optima a epidermei, SVR a selectat doar filtre organice cu o toleranta cutanata ridicata, precum si filtre minerale specifice pielii sensibile, foto-stabile si cu o rezistanta garantata de opt ore la apa, transpiratie, nisip si frecare. La nivel celular, unul dintre cei mai eficienti antioxidanti naturali a fost inclus intr-un complex lipozomal beta-caroten, complex lipidic bistratificat identic cu structura pielii, pentru o actiune sporita impotriva radicalilor liberi si pentru o activare a functiilor de aparare, proprii organismului. Mai precis, aceasta noua generatie de ingrediente active combate stresul oxidativ atat inainte, in timpul, cat si dupa expunerea la soare, neutralizand radicalii liberi si reparand leziunile induse la nivel celular. Actiunea SVR Sun Secure, merge si mai departe, in interiorul celulelor, niacinamida continuta dovedindu-si eficienta in repararea si protectia structurilor ADN-ului afectate de radiatiile solare. Mai mult decat atat, studii stiintifice recente indica faptul ca niacinamidele detin un rol important in preventia cancerului de piele. 

 
Produsele SVR Sun Secure sunt distribuite in Romania exclusiv de catre Optima Derma Line si se regasesc in magazinul online www.optimashop.ro, in showroom-ul Crisia-Farm (Calea Dorobantilor 111-113) si in farmaciile partenere.

Preturi SVR Sun Secure:
  • Spray SVR Sun Secure Brume SPF50+ - 67,62 lei
  • Lapte SVR Sun Secure SPF50+ - 66,10 lei
  • Crema SVR Sun Secure SPF 50+ - 49,04 lei
  • Fluid Sun Secure SPF 50+ - 49,04 lei

You Might Also Like

1 comentarii