Beauty News / LIERAC HYDRAGENIST

11:19:00

O apa proaspata cu textura de gel lejer, cu efect imediat de netezire, cu note delicate si feminine de trandafir, iasomine si gardenia.

Acest produs a intrat deja in rutina mea zilnica de ingrijire. Ce pot sa va spun acum... e fabulos, sincer!  In general iubesc brandul LIERAC, tot ce am folosit mi-a placut si a dat rezultate. 


Prin Complexul Hydra O2 (minerale asemanatoare oxigenului +acid hialuronic+frunze de vernonia+complex de vitamine) asigura tenului dupa aplicarea in fiecare dimineata hidratarea, catifelarea si netezirea necesare. Extractul de trandafir si cel de Rhodiola Rosea au un efect de de revigorare si antioxidant. Potrivita tuturor tipurilor de piele, se pulverizeaza dimineata pe pielea curatata, cu ochii inchisi, inainte de utilizarea cremei zilnice si se maseaza pana la patrunderea in totalitate in piele. 

 

Rezultate imediate dupa utilizare:
Pielea este rehidratata si netezita – 91%
Pielea este tonifiata – 91%
Pielea neteda – 100%
Prospetime – 100% 
 
Mod de utilizare

Se pulverizeaza dimineata pe pielea uscata, cu ochii inchisi, dupa curatarea tenului si inainte de folosirea cremei zilnice. Se maseaza pana la patrunderea acesteia in piele.



Cantitate 100 ml, pret 106,61 lei




Produsele Lierac Paris sunt disponibile in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro

You Might Also Like

2 comentarii