Silhouette Collection by JESSICA / Giveaway / Inchis

07:53:00

Fete dragi, mi-a placut discutia noastra pe FB despe aceasta colectie JESSICA. Asa cum spuneam, fiecare femeie e cu personalitatea ei si asta e frumos. E frumos sa fim sincere cand ne sustinem parerea. Citeam pe undeva in blogosfera, de fapt imi sarise in ochi niste articole cu denumirea ''review pe bune''.. Pe bune? Adica exista si review-uri "nu pe bune", adica false. Da, stiu ca exista, dar nu judec pe nimeni, fiecare face ce vrea.  Si as vrea sa stiu chiar parerea voastra, daca pentru voi, cititoare, conteaza imaginea unui blogger de beauty sau fashion.
Ok, sa trecem de introducere si sa povestim despre noua colectie JESSICA. Va spun sincer, brandul JESSICA este unul din preferatele mele. Ojele [normale, ca pe astea le folosesc, nu semipermanente sau geluri, etc] au o formula geniala, consistenta,aplicarea, uscarea rapida, rezistenta si o multime de culori. Si top coat-ul pentru uscare este genial, pot sa spun ca e unul din cele mai bune.
Dar, colectia asta nu imi place. Nu imi place mie,pentru ca nu se potriveste cu personalitatea mea. Nu am folosit niciodata vreo culoare nude la mani-pedi, nu ma atrage si intr-un fel imi pare rau ca nu ma voi bucura de colectia asta, dar cu siguranta se va bucura cineva dintre voi [ vezi surpriza la sfarsitul postarii] Dar , asa cum spuneam, calitatea este ireprosabila

Colectia de primavara Jessica, denumita Silhouette, include sase nuante sofisticate de nude, care sunt deopotriva simple si sexy si se potrivesc oricarui tip de piele. Subtile si diafane, acestea sunt marca unei frumuseti care nu se demodeaza. In acest sezon, orice femeie va da dovata de stil si eleganta purtand o manichiura in una din aceste nuante. 
 
O manichiura in nuante nude poarta mesajul elegantei si al sofisticarii, oferind doar un mic indiciu despre purtatoarea ei ” spune Jessica Vartoughian, Fondator & CEO Jessica Cosmetics. „Colectia Silhouette da unghiilor naturale un aer mai pretios fara a dezvalui prea mult”. 





 

Cele sase nuante disponibile sunt:
  • Naked Contours - o nuanta cafenie, catifelata cu subtonuri reci;
  • Bare It All - o nuanta delicata si neutra de nude;
  • Tease - un roz trandafiriu prafuit;
  • Simply Sexy - un nude rece, dar deloc basic;
  • Exposed - un ecru cu putina stralucire;
  • Nude Thrills - o nuanta capuccino cu sclipiri calde.
Nuantele sunt disponibile si in varianta GELeration. 
 
Toate lacurile Jessica sunt sigure deoarece produsele nu contin formaldehida, rasina formaldehidica, toluen, dibutilftalat(DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida.
Pret: 45 lei

     Si acum surpriza! Un mic concurs pentru voi. Cui ii plac aceste nuante, welcome!
-Lasati comentariu la aceasta postare si incercati sa mai raspundeti si la intrebari pe care vi le-am pus[daca ati citit cu atentie]
-Nu uitati sa lasati numele si email ca sa va pot gasi
Concursul va dura fix o saptamana si revin cu update la aceasta postare, asadar, fiti atente
                            Va imbratisez pe toate, multumesc pentru sustinere!

                          UPDATE: S-O FELICITAM PE CASTIGATOAREA! 
                                      Rafaila Florentina, felicitari! Va multumesc, fetelor!
 

You Might Also Like

17 comentarii

  1. Stiu ca fiecare blogger are parerea lui despre un produs pe care il foloseste, asa ca nu trebuie condamnat daca i-a placut sau nu sau daca nu are aceeasi parere cu a noastra. Nu ma intereseaza imaginea unui blogger. Ma intereseaza calitatea articolelor pe care le scrie, felul cum scrie. Ghelbere Elena, elenaghelbere@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine contează cum arata persoana din spatele laptopului.
    Cred ca tine de noi, femeile sa avem grija de noi si de produdele pe care le folosim, nu trebuie sa fim bloggari.
    Cat despre faptul ca am citit unele articole si sunt intitulate articole pe bune si tot așa, eu am 4 persoane pe care le urmăresc si le citesc articolele, restul îmi pare rau dar nu. Nici eu nu sunt adepta nuanțelor nude, dar vine ziua mamei mele si poate reușesc sa-i completez cadoul.
    Mail. elenaleonte95@gmail.com
    Leonte Elena Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  3. De obicei contează si părerea blogger-ului,dar nu prevalează in decizii atunci când îți place cu adevărat un produs.Mie îmi olac ojele clasice si cu nuanță nude.Mi-a plăcut atitudinea ta ,faptul că nu ai vrut cu orice preț sa faci o mare reclama !monika1.ciofu @ yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare bloger este liber sa scrie ce vrea dar noi cititori alegem diferenta dintre o postare utilă noua si interesantă sau doar un copy paste .Nuantele de nude sunt atat de frumoase si usor de asortat ca mi au facut cu ochiu din prima postare .Ciocoiu Nicoleta ciocoiunicoleta70@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Caroline Maria4 iulie 2017 la 09:45

    Buna!! Eu cand vreau sa- mi iau un produs caut reviewuri pe net.Acestea pot fi bineinteles diferite de la un bloger la altul, asa ca, da,le caut pe cele scrise de bloggerii pe care- i urmaresc si- i apreciez si despre care stiu ca scriu de drag si nu ptr alte interese. In alta ordine de idei, mie imi plac nuantele nude,le- am descoperit de fapt recent, aceasta marca n- am folosit pana acum..Nude folosesc in special in timpul saptamanii, pentru ca serviciul imi impune discretie in materie de bijuterii si machiaj.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt foarte frumoase, chiar am pe unghiile de la maini mereu nuante nude, le ador!
    in privinta imaginii unui blogger, pentru mine conteaza, insa...parerea mi-o fac eu personal, nu ma influenteaza nimic!

    RăspundețiȘtergere
  7. eu vreau sa cred ca review-urile sunt "pe bune", ma bazez pe opinia unei persoane care a testat un anume produs, indifferent daca e vorba despre un blogger sau o prietena foarte buna sau o cunostinta!
    Bazandu-ma pe astfel de pareri pertinente, obiective, am facut niste alegeri inspirate, am cumparat produse cosmetice si de ingrijire si nu am regretat!!
    Imi plac aceste oje ;)
    nadia alina candrea
    new_nadiabios@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Fiecare blogger are părerea lui despre un produs care la folosit i-a plăcut sau nubsi dacă îl va mai folosi vreodată Anda16@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna.Pt mine este foarte importanta parerea unui blogger de fashion , cand doresc sa achizitionez un produs caut despre el rewiewuri pe net. Te urmaresc cu mare drag si interes. Te pup. fb Dani Dragomir, email danadragomir82@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  10. imi doresc sa cred ca toate review-urile sunt "pe bune", ma bazez pe opinia unei persoane care a testat un anume produs, indiferent daca e vorba despre un blogger sau o cunostinta!mie imi plac nuantele nude , cu toateca nu le folosesc tot timpul ci mai rarut , pentru ca sunt adepta nuantelor mult mai vesele .
    dorofteelisabet@yahoo.com , dorofte alexandra

    RăspundețiȘtergere
  11. Da Stella evident ca sunt si review-uri..."nu pe bune" :))), dar asta e .....nici eu nu sunt fan NUDE, dar toamna mai fac ceva manichiuri in aceste tonuri, te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Stela! Pentru mine chiar contează imaginea unui blogger, pentru că de la ei mă inspir atunci când vreau să îmi cumpăr ceva și nu sunt hotărâtă. Urmăresc bloggeri cu care rezonez și care sunt pe placul meu. Și mai cred in libertatea opiniei și că gusturile nu se discută. Legat de ojele nud, după cum ți-am mai spus, nu le-am incercat, dar sunt deschisa spre nou, și le-aș purta.
    Nume: Diaconu Catalina Mariana
    Email: catalina.iosub@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna! Desigur ca imaginea unui blogger si mai ales de beauty, conteaza! Legat de review uri, eu una daca citesc la cineva de un produs care imi face cu ochiul, il cumpar si ma dezamageste, nu mai intru vreodata pe blogul respectiv. Eu inteleg ca lucrurile sunt subiective si ce tie iti place, mie poate nu insa faptul ca.mi spui ca un fond de ten acopera tot si eu de fapt il Iau si nu.mi acopera niciun cos, apai aici nu mai e chestiune de interpretare...e deja minciuna. Deci cam asa stau lucruile pt mine. Fllory @ gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Este important sa fii sincer ca blogger, pentru ca,de aceea ești un influencer!!! Lumea te investește cu adevăr si incredere si te citește,tine cont de ceea ce ii prezinți ptr ca nu are de unde sa știe toate brand-urile!Deci,contează! Are importanță si nișă/tematica blogg-ului, ca,sa fim sinceri...prezinți hairstyle trebuie sa ai si tu o coafura wow sau nutriție si tu trebuie sa arați super prezentabila...deci,totul contează!

    RăspundețiȘtergere
  15. Valeria Chertes5 iulie 2017 la 00:41

    Pentru mine conteaza foarte mult parerea unui blogger,citind articolele unor fete am invatat foarte multe lucruri(despre unghii, despre machiaj, moda si altele) omul cat traieste invata. Eu ador nuantele nud. Facebook-Valeria Chertes Email-valichertesi@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie îmi plac atât nuanțele nude, cat și culorile mai intense, le alternez în funcție de starea mea de spirit.
    Cat despre imaginea unui blogger - da, contează, însă mai importanta pentru mine e sinceritatea, exprimarea, comunicarea, cu alte cuvinte, sa facă review-uri reale, nu doar sa laude și sa recomande cititorilor diverse produse, pentru ca le-a primit.
    Lavinia Suta lavy2oo8@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna!Fiecare are părerea lui despre un produs care e potrivit lui sau nu ,parerea mi-o fac eu personal, nu ma influenteaza nimeni.
    fb Maria Ene maria_ene_1964@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere