My first fashion collection!

21:24:00

Dragilor, cu bucurie va anunt ca am reusit cu pasi mici,dar siguri sa creez prima mea colectie. A fost un vis de foarte mult timp, dar sa stie ca visele devin realitate daca iti doresti tare mult sa se intample anumite lucruri.
Am inceput cu tricouri. Urmeaza rochii, frumoase,purtabile si sper sa va placa. Sper sa va gasiti ceva pe sufletul vostru. Lucram la site, avem inca multe de pus la punct, dar sigur va fi ceva frumos.
       Primele tricouri au ca imprimeu simbolul rusesc Matrioshka . Si un model cu Visine.



Modelele cu Matrioshka sunt de doua feluri. Unele pictate, cu vopsea speciala care nu se ia la spalat, in culori vii .  Mai jos gasiti toate modelele .Sunt desenele mele, eu le-am gandit asa. Se pot picta si slogane  sub Matrioshka la cerere, deocamdata am facut  un model cu slogan I'm Super Girl. Am facut si un model special pentru mine pe care o sa-l vedeti in alta postare. Asa cum spuneam, unele modele sunt pictate, altele cu aplicatie Matrioshka. Sa vedem care va plac mai mult. Modelul cu Visine are aplicatie si pictura. Am ales materialul de foarte buna calitate care nu se sifoneaza si nu se modifica dupa prima spalare.


Tricoul alb este un item basic,purtabil in orice anotimp si cu orice. Data viitoare o sa va arat cateva tinute cu tricouri si sper sa gasiti inspiratie!
Totul va fi pus la punct pentru un shopping cat mai placut. Pana atunci, le puteti comanda  AICI cu un mesaj privat.
                             Enjoy MATRIOSHKA & CHERRYS T-Shirts!








You Might Also Like

6 comentarii