Bucurați-vă de soare pe plaja Sensiblu!

20:04:00

Chiar ieri am avut o escapada din Bucuresti . La mare, la soare! Ne-a invitat Farmacia SensiBlu sa petrecem o zi la plaja si a fost minunat! M-am bucurat din plin ! Daca sunteti in Mamaia sau va pregatiti sa mergeti acolo, cautati #plajasensiblu , o sa va placa mult!
Localizată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu, plaja Sensiblu este destinată distracției pentru turiștii de toate vârstele. Deoarece soarele este omniprezent, distracția pe plajă va fi completată de un specialist Sensiblu, care se va afla în permanență acolo. Acesta va ajuta turiștii în identificarea produselor potrivite și va oferi cele mai bune sfaturi în materie de protecție solară sau orice afecțiune de sezon, pentru obținerea bronzului mult dorit. 

Cu o capacitate de 400 locuri/șezlonguri, plaja Sensiblu are și o mulțime de surprize care așteaptă să fie descoperite. Fie că sunteți dornici de distracție, fie că sunteți în căutare de activități relaxante alături de familie, vă așteptăm alături de noi cu surprize: cursuri de yoga/pilates, terenuri de volei și fotbal, loc special pentru copii (amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil).   
 
Și pentru ca distracția să fie completă, veți putea imortaliza momentele din vacanță printr-un GIF. Pe o podea gonflabilă, în permanență udă, veți putea să plonjați pe podea, alunecând dintr-o parte în alta. La sfârșit, va fi amplasat gif-makerul, ce va surprinde toate râsetele și veți primi pe telefon poza astfel încât să o încărcați pe social media.
                                 Și toate acestea pentru a vă bucura de soare în siguranță! 

 

You Might Also Like

4 comentarii